Annonce
Vejen

Hvad skal barnet mon hedde

Klebæk Høje ved Bække er fredag kl. 14 rammen om navngivningen af landsbyklyngen. JV-foto

BÆKKE: Fredag Kl. 15 afsløres det nye navn på landsbyklyngen - samarbejdet mellem Hovborg, Lindknud, Gesten, Bække og Gjerndrup ved en lille højtidelighed på Klebæk Høje, Klebækvej 5 ved Bække.

Deltagerne i klyngens møde for et par uger siden kunne foreslå navne, og arbejdsgruppen har nu udvalgt vinderen. Forslagstilleren får sin gevinst ved sammenkomsten på fredag, oplyser Kirsten Bruun fra arbejdsgruppen.

Klyngens formand, Thomas Matthesen, Hovborg byder velkommen, og derefter vil Kirsten Bruun fortælle om baggrunden. Deltagerne får en forfriskning, før vinderen præsenteres.

- Vi gør det, fordi vi sammen står stærkere i forhold til at nå et fælles mål. Med det nye navn vil vi sætte fokus på en stærk udvikling der binder vores landsbyer tættere sammen, siger Thomas Matthesen.

- Vores mål er, at vi i løbet af det næste år kan igangsætte en udvikling i alle fem landsbyer, at få øget bosætning, at få flere turister til hele området, at udnytte hinandens ressourcer i alle byer, for sammen kan vi meget mere.

Landsbyklyngen er støttet af DGI, Realdania, Lokale & anlægsfonden og Vejen Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce