Annonce
Esbjerg

Hvad skal det nye plejehjem ved Krebsestien i Esbjerg hedde?

Esbjerg Kommune inviterer alle borgere til at komme med forslag til et navn til det nye plejehjem, som bygges ved Krebsestien i Esbjerg. Visualisering: GPP Arkitekter A/S ½

Esbjerg: Esbjerg Kommune inviterer alle borgere til at komme med forslag til et navn til det nye plejehjem, som bygges ved Krebsestien i Esbjerg.

Grunden er gjort klar, og snart tages det første spadestik til byggeriet af fremtidens plejehjem ved Krebsestien i Esbjerg. Men hvad skal plejehjemmet hedde?

Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune udskriver en navnekonkurrence og inviterer alle borgere til at komme med forslag til et navn til det nye plejehjem, som bliver en del af en ny, seniorvenlig bydel ved Krebsestien i Esbjerg. Vinderen af navnekonkurrencen får et gavekort til Esbjerg City på 750 kroner.

Man kan indsende sit forslag senest fredag 31. januar 2020 via hjemmesiden: Esbjerg.dk/seniorby eller ved at kommentere opslaget om navnekonkurrencen på kommunens Facebook-side.

Sundhed & Omsorgsudvalget gennemgår alle indkomne navneforslag og udpeger en vinder på sit møde 17. februar 2020. Vinderen får besked efter mødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce