Annonce
Esbjerg

Hvad undrer du dig over? Stil dit spørgsmål direkte til avisens journalister

Vi dækker Esbjerg - med din hjælp. På www.spoerg.jv.dk/esbjerg kan du stille spørgsmål direkte til avisens journalister. Foto: Esbjerg Kommune/Torben Meyer
På JydskeVestkysten stræber vi efter at lave historier, der betyder noget for dig som læser. Derfor giver vi dig nu muligheden for at stille spørgsmål direkte til avisens journalister.

Esbjerg: Ite Frellesen fra Sønderborg undrede sig. Hvordan kunne det være, at det kostede 5500 kroner at få sin dødssyge mand hjem i en ambulance?

Derfor stillede hun tidligere på året spørgsmålet til JydskeVestkysten, der efterfølgende beskrev hendes situation og reglerne bag den store regning i avisens første sektion.

Det er et godt eksempel på, at vores læseres spørgsmål kan føre til relevante artikler. Og der er mange flere, for Jysk Fynske Medier arbejder nu systematisk med at samle spørgsmål ind for at skrive artikler, hvor disse spørgsmål bliver besvaret. Mange af artiklerne har været meget læste. Derfor introducerer vi nu det samme her i Esbjerg.

Annonce

Hver eneste dag skriver vi historier om alt fra kultur og politik til mennesker og det lokale erhvervsliv. Men selv om vi har antennerne ude mange steder, er der naturligvis masser af historier og sager, som vi aldrig hører om. Det er her, du kommer ind i billedet.

Har du et spørgsmål, du synes, vi skal undersøge, så skriv det til os. Spørgsmål, der kan sætte os på sporet af gode og interessante historier. Er det en sag, som mange andre læsere også er optaget af, forvandler vi spørgsmålet til en historie i avisen. På den måde er du som læser med til at bestemme, hvad din lokale avis skal lave journalistik om. Grafik: Julius

Vi vil gerne vide, hvad du gerne vil vide.

Har du et spørgsmål fra hverdagen, som undrer dig, og som du savner svar på? Det kan være om trafikken i byen, ny skiltning på din vej eller om en bygning, der pludselig er ved at skyde op i dit kvarter. Det kan være om noget helt fjerde. Tøv ikke med at stille dit spørgsmål til os.

Intet spørgsmål er for stort eller for småt. Bare det er godt og kan interessere andre. Er det for eksempel noget, du selv kunne finde på at diskutere med naboen over hækken – så kan det sikkert også blive en interessant historie i avisen eller på jv.dk.

Du kan selvfølgelig som altid få fat på os på telefonen eller via redaktion.esbjerg@jv.dk, men nu får du en tredje mulighed gennem "Spørg redaktionen".

Du kan skrive dit spørgsmål på www.spoerg.jv.dk/esbjerg eller i bunden af de fleste artikler på jv.dk, og vi vil herefter tage det op på vores daglige redaktionsmøde. Og hvem ved - måske ender din undren eller dit spørgsmål som en eller flere artikler i avisen.

_

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Håbløst gravearbejde i gågade rykkes: Julehandel kan foregå i rolige rammer

Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år: - Min verden gik fuldstændig i sort

Sydjylland For abonnenter

'Væmmes ved sådan nogle som dig': Mustafa hjælper unge muslimer med at flygte hjemmefra - nu får han dagligt hadbeskeder

Haderslev

Flere blev blitzet: Bilist kørte 150 km/t på hovedvej

Haderslev

Byråd skal beslutte sig for en naturnationalpark - og det er i sidste øjeblik

Haderslev

Stor udrykning: Brand i ældre kvindes bryggers fik beredskabet i aktion

Erhverv For abonnenter

Efter blodprop og rekrutterings-problemer: Kendt kædebutik lukker og slukker i butikscenter

Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Team Esbjerg skal gøre alt for at tage Sandra Toft på ordet

Erhverv

Spisested er politianmeldt og har fået forbud mod at sælge mad

Danmark

Hele familien gik ned med corona – fem-årige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Varde For abonnenter

Vild udvikling: Det er igen blevet kanon at skyde med kanoner i Hæren

Billund For abonnenter

Hvornår skal man kunne få hjælp af det offentlige? 36-årige Lisbeth har sklerose og må klare sig selv - og det slider

Aabenraa For abonnenter

23-årig fængslet i ny sønderjysk narkosag: Mistænkes for salg af kokain for mere end 200.000 kroner

Annonce