Annonce
Kultur

75 til HfBs årsmøde: Punktum blev sat i gammel sag om kontingenter

Holsted fB's årsmøde blev med stor succes holdt under åben himmel. Mens de voksne lyttede til forkvinde Karin Østergaard, blev børnene underholdt dels af unge trænere og dels af udbuddet af franske hotdogs og sodavand. Foto: Steen Rasmussen
Foldboldklubben i Holsted har sat punktum for gammel sag om manglende kontingentbetaling. De skyldige slipper for at betale.

HOLSTED: Det seneste mange år har den årlige generalforsamling i fodboldklubben Holsted fB kunnet afvikles i en telefonboks, men det fik den helt nye bestyrelse, som blev valgt i telefonboksen sidste år, lavet grundigt om på i går.

Op mod 75 voksne og børn deltog i årsmødet - måske fordi det foregik på en herlig sommeraften, måske fordi der blev lokket med gratis hotdogs og sodavand, måske fordi medlemmerne bare vil vise deres støtte - eller måske en kombination af det hele.

- Tak fordi I møder så talstærkt op, indledte forkvinde Karin Østergaard sin beretning under blå himmel på en af klubbens boldbaner.

Annonce

Åsmødet markerede afslutningen på et årelangt oprydningsarbejde efter at en tidligere kasserer undlod at opkræve kontingent gennem nogle år, men alligevel bogførte flere hundrede tusinde på indtægtssiden.

I går blev der sat punktum for den sag. Bestyrelsen har nemlig besluttet at afskrive de sidste 32.000 kroner, som trods forsøg aldrig er blevet indbetalt af de medlemmer, som ikke har villet betale. Nu slipper de så af krogen.

- Fra juni sidste år og til nu har bestyrelsen kastet sig over en generel oprydning, indkøb af trøjer og udstyr, fået skaffet vores web-adresse tilbage og lavet en ny hjemmeside. Vi arbejder på et årshjul, så tingene glider, ikke bliver glemt, og man fremadrettet ikke rammes af granatchok ved skift i bestyrelsen, sagde Karin Østergaard.


Vi arbejder på et årshjul, så tingene glider, ikke bliver glemt, og man fremadrettet ikke rammes af granatchok ved skift i bestyrelsen.

Karin Østergaard


- Vi har skiftet vores forsikringer. Vĩ har styr på børneattester, papirerne er i orden i det hele taget. Der er holdt trænermøde, hvor vi kunne give og få information fra trænerne. Noget vi absolut gentager årligt.

- Vores første fokus var fodboldskolen 2020. Det var 25. år med fodboldskole i Holsted og en kæmpe fornøjelse at deltage i – kan kun anbefales. 51 glade børn, fede rammer og fantastiske trænere. Og nu kommer fodboldskolen igen med indtil nu 67 børn fra 5 forskellige klubber. Endda med piger nok til et rent pigehold, så vi har svært ved at få armene ned.

- Der er søgt coronahjælpepakker tre gange for at dække tabet fra manglende pandekagecup og julestævne, og vi har fået en del penge. Pandekagecup blev aflyst sidste år pga. corona, og det samme i år. Opgaven med opdeling af sektioner er for stor og urealistisk. Vi venter til 2022.

- Julestævne også aflyst grundet corona, og vi i den nuværende bestyrelse ser os ikke i stand til at arrangere stævnet selvstændigt. Skal det gennemføres, skal andre arrangere det - alternativt arrangeres det af Medius og med evt. flere foreninger i spil. Opgaven er for stor, og flere i bestyrelsen har arbejde, der også rammer i juledagene. Og så trækker familien, når man har fri, sagde fodboldforkvinden.

Og så var der fri pølsevogn.

Lutter kvinder i ledelsen

Den eneste hane i kurven - Kent Christensen - trak sig på HfB's generalforsamling ud af bestyrelsen. Ditte Jokumsen blev nyvalgt. Boldklubbens ledelsen består desuden af formand Karin Østergaard, næstformand Trine Høhrmann, kasserer Amanda Friis som  og  Tine Godske Lauridsen.

Klubben har 224 medlemmer.

HfB-forkvinde Karin Østergaard hædrede på årsmødet U10-holdets trænere Nicklas Nørregren og Sandor Riczik med "Årets fidustrænerpræmie". Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce