Annonce
Esbjerg

Hvad synes du om streetfood og maden?

Kulørte drinks og sydlandsk stemning hos Esbjerg Street Food. Foto: Annett Bruhn

Esbjerg: Hvorfor synes du om den nye udgave af streetfood og maden fra boderne?

Lisbeth Sand, Esbjerg

Foto: Annett Bruhn

Lisbeth Sand, Esbjerg:

- Jeg har glædet mig meget til genåbningen. Jeg var også gæst hos det gamle streetfood indimellem. Jeg synes, det nye her er fantastisk. Det er hyggeligt, og der er planter mellem bordene. Det er noget, jeg værdsætter. Planter og miljø - det er ikke nok, at maden er god - planterne og miljøet betyder meget for mig. Det hele er super fantastisk. Jeg har fået en madpandekage med jalapenos. Den koster 62 - og 6 kroner oveni for de stærke der.Priserne kan godt gå, men vi skal ikke højere op. Hellere små priser, så man kan gå og smage små anretninger flere steder.Sam Blassaer fra Holland, har boet to år i Esbjerg.

Sam Blassaer, Holland/Esbjerg

Foto: Annett Bruhn

Sam Blassaer fra Holland, har boet to år i Esbjerg:

Vi har en masse streetfood i Holland. Det nye streetfood her i Esbjerg er hundrede procent bedre end det gamle. Den er unikt og med en dejlig atmosfære, og maden er skøn. Her er dejligt. Jeg har fået grøn kylling fra Marrakech. Det er dejligt at være her.

Sabina Flindt Jensen, Esbjerg

Foto: Annett Bruhn

Sabine Flindt Jensen, Esbjerg:

- Der er superfint her, og det er bygget rigtig flot op. Og jeg synes, der er kommet nogle fine nye madboder. Det er et dejligt sted, hvor vi vil komme mere.Jeg har købt tapas. Vi mangler faktisk tapasbarer i Esbjerg, så det er kanongodt, at de har fået Tapas and More. Det er godt med den nye bod med tapas. Hvis man kommer ud med flere mennesker, og man har lyst til noget forskelligt, kan man gå til streetfood. Det gode er så, at man kan gå herned og få tapas, og så kan ens kæreste købe noget andet, hvis han ikke vil have det samme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce