Annonce
Læserbrev

Hvad vil Socialdemokraterne og De Konservative med de unge

Annonce

Læserbrev: De herrer, socialdemokraten Povl Kylling Petersen og den konservative Rasmus Elkjær Larsen, har i skøn samdrægtighed i læserbreve taget afstand fra min holdning til, at diskotek Seven skal have arbejdsro.

Den konservative går så vidt som til at antyde, at min holdning nok skyldes dårlig samvittighed.

Sludder og vrøvl, jeg har på ingen måde dårlig samvittighed i sagen. Jeg har sjældent hørt så megen sludder udtrykt med så få ord.

Socialdemokraten Povl Kylling Petersen mener, at mit forslag om arbejdsro er tåbeligt. Det har han lov at mene, men jeg er ikke enig.

Men jeg er enig med Kylling i, at vi skal hjælpe diskoteksejeren videre, og det, mener jeg, sker ved at sikre ham arbejdsro og lovliggørelse.

Det er i grunden pudsigt at konstatere, at Kylling ikke er enig med byrådets ungeudvalg, hvis formand er partifælle med Kylling.

Ungeudvalget peger netop på et diskotek mere i byen, i midtbyen i nærheden af Storetorv.

Byen skal have noget at byde på for unge, også natteliv til hjælp til, at deres fraflytning fra vores kommune reduceres.

I 2018 var nettofraflytningen af unge mellem 17 og 25 år ca. 350 personer.

Og den negative udvikling hjælper lukningen af et diskotek bestemt ikke på, tværtimod.

I øvrigt synes mange at have glemt, at det ikke er et nyt fænomen med værtshuse og dansesteder med lange åbningstider i området Storetorv, Søndergade og Vestergade.

For mig er god erhvervspolitik ikke blot at arbejde for store virksomheder, men også at arbejde for de små og mellemstore virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Annonce