Annonce
112

Hvem så lille rød James Bond bil, inden den blev brændt af?

Bilen så sådan ud, inden den blev "købt" af en usoigneret svindler med et sølle gedeskæg. Bemærk 007 modelnummeret. Bilen kan være blevet brugt til anden kriminalitet, inden den blev brændt af i onsdags. Privatfoto
En Peugeot 107, der var ændret til 007, blev tilsyneladende kørt fra Børkop mod nord tirsdag aften, inden den endte med at blive brændt af onsdag eftermiddag ved Vonsbæk nordøst for Haderslev.
Annonce

HADERSLEV/BØRKOP: Den lille røde Peugeot, som onsdag eftermiddag blev brændt på Præsteskoven, kan have været vidt omkring, siden den tirsdag aften blev hentet i Børkop.

Tyvene/svindlerne kørte muligvis mod Vejle, inden de satte kursen sydover til Vonsbæk. Bilen har sandsynligvis været anvendt til en eller anden form for kriminalitet, inden gerningsmændene brændte den af. Ellers giver det ikke nogen mening at slette spor på den måde.

Bilen var en Peugeot 107 årgang 2008 med registreringsnummer ZM 25 975. Den havde også et par specielle kendetegn bagpå. Der sad en streamer på ruden med teksten ”Kost & Ernæringsforbundet”.

Nedenunder stod der ”Peugeot Aars”.

Derudover var nummeret 107 ændret til 007.

– Et eller andet skal man jo gøre for at kompensere for sådan en lille dyt, forklarer ejeren Janne Jensen.

Men der kan være vidner, som har set bilen mellem tirsdag aften og onsdag eftermiddag.

Fakta

Den røde Peugeot 107 blev onsdag eftermiddag brændt af på Præsteskoven ud for nummer 24. Anmeldelsen om branden kom klokken 17.40.

Bilen var hentet i Børkop tirsdag aften. Her lavede køberen en bankoverførsel på 16.500 kroner fra Middelfart Sparekasse og viste den til sælgeren. Sælgeren har en anden bank. Derfor gik pengene ikke ind på kontoen det samme. Men de kom aldrig.

Bilen var sat til salg på guloggratis.dk.

Politiet har en mistanke om, at bilen har været brugt til anden kriminalitet, og at den er blevet brændt af, for at slette spor af gerningsmændene. Men fredag havde politiet ikke nye oplysninger om hvor, eller hvad den har været brugt til mellem tirsdag aften fra cirka 21.30 til onsdag klokken cirka 17.30.

Man kan ringe med oplysninger på telefon 114.

Annonce

Usoigneret køber

Eller set de to gerningsmænd på et tidspunkt:

Den ene, køberen, beskrives som etnisk dansk, 27-28 år, 175-180 cm høj, usoigneret med lyst pjusket hår; cirka otte-ti cm langt, han havde et tyndt gedeskæg bestående af få korte hår på den nederste del af hagen.

Han har blå øjne, et spidst ansigt og en meget spids smal mund med et lille overbid. Han var iført en blågrøn strikhue og en foret sort læderjakke med tværgående syninger. Sko og bukser er der ingen beskrivelse af.

Hans kammerat beskrives som ikke etnisk dansk, muligvis af tyrkisk/mellemøstlig oprindelse, han er et par år ældre måske i begyndelsen af 30’erne, cirka 180 cm høj, robust af bygning, med kortklippet mørkt hår, kort fuldskæg og et meget bredt ansigt med en meget markeret kæbe.

Han var iført en sort dynejakke med et rundt plast eller gummi emblem på den en overarm med tekst eller symboler samt sorte jeans og sorte gummisko uden snører.

Køberen påstod, at han hed Finn Simonsen og var fra Aabenraa. De påstod også, at de havde fået et lift til Kolding banegård, og at de havde taget toget derfra til Børkop med ankomst klokken 21.06 tirsdag.

Køberen brugte Middelfart Sparekasse til at overføre/fingere en overførsel af købesummen, som aldrig nåede frem.

Efter afbrændingen på Præsteskoven så bilen sådan ud. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce