Annonce
Vejen

Hvem sagde højt til loftet?

LÆSERBREV: Det forsøgte Fællesformand Jan Møller Pedersen (v) i Vejen, sig med, samtidig med at udtrykke uforbeholden opbakning til Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen.

Den tænksomme del af vælgerskaren må dog alt andet lige, og - set i bagklogskabens ulideligt klare lys - have gjort sig nogle tanker om størrelsen og den reelle rummelighed under det “høje loft” og hvorfor nu det?

Det synes ikke retvisende at sige, at der er højt til loftet i Venstre - efter man har mobbet og lagt pres på (nu tidligere) næstformand Inger Støjberg for at få hende af banen, så hun ikke - som den fantastisk stærke, modige og dygtige politiske kvinde, hun jo er - ikke opleves som en trussel og utryghed mod Venstres Jakob Ellemann-Jensen, der, som jeg ser det, fremstår som noget af det svageste og mest usikre politiske bud på en formand for et parti, der oven i købet opfatter sig selv som det oplagte statsministerparti - og “selvskreven” førerhund for blå blok!

Annonce

Er det mon på sin plads at pege på, hvor vanskeligt det kan være at træde i en markant (læs: arrogant) fars fodspor?


Venstre får nu mere end travlt med at samle skårene og lappe et efterhånden totalskadet parti sammen.

Anni Grimm


Eftertænksomheden retter sig ikke alene mod mobberi og pression, den omfatter også Venstres metodevalg, da en lille udvalgt skare i bedste jantelovsstil skilte sig af med sin formand - tidl. statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvis politiske talent den efterfølgende formand ikke har kinamands chance for at komme i nærheden af.

Hvad blev der mon af medlemsdemokratiet i Venstre, og hvorfor tror nogen, at man kan “købe” sig til klogt og kompetent lederskab ved at skille sig af med de største stemmeslugere i Venstre? Fik det faren til at drive over i en tåget jantelovsdis?

Nej vel... Venstre får nu mere end travlt med at samle skårene og lappe et efterhånden totalskadet parti sammen, mens - tænker jeg - de utallige stemmer, Inger formentlig vil få ved næste valg, forhåbentlig kommer enten Nye Borgerlige eller Konservative til gode eller måske et helt nyt parti. Nævnte to partier har gjort det bragende godt - uden bøvl og bavl og med tydeligt fokus på politiske budskaber af den kompetente slags, og begge med politisk kloge, kompetente og manøvredygtige formænd.

Lad det være sagt på denne grå og tågede dag i det nye år...

Venstre har været nødt til at bakke op om en fejlplaceret formandsfigur - fordi man ikke kan overskue konsekvenserne af at skulle finde et bedre egnet emne, eller.... som venstreformand Aksel Buchholt i Rødding for nylig udtalte, mens han (uden held) havde ledt efter V-kandidater, - der er behov for at tilføre intelligens - (godt nok i byrådet) - men savnet forstærkes vel egentlig blot, når man skeler til niveauet på Borgen - kunne man mene.

Godt nytår til alle og - ikke mindst til Inger Støjberg - en af de få klippefaste og stærke politiske kvinder med holdninger, mod og “mandshjerte”.

Må 2021 dræne sumpen af Mette Frederiksens magtfuldkommenhed og tidens utålelige gennemsyring af al politisk korrekthed.”

Annonce
Erhverv For abonnenter

Vejen-virksomhed med knald på købt af stor svensk koncern:  - Ingen skal frygte for deres job

Danmark

Mandagens coronatal: 752 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn - højeste prositivprocent siden august

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Kunderne bliver, efter at Kirsten har betalt 50.000 for to sure smileyer: - Du får mig ikke til at sige, at loven er retfærdig

Sønderborg For abonnenter

Se billeder og video: Kom med ind i Alssundbroens hemmelige rum

Sydjylland

Knap en million syddanskere er fuldt ud vaccinerede: Men smitten stiger i syv ud af ti syd- og sønderjyske kommuner

Vejen

Omdiskuteret børnecenter i Askov bliver ikke til noget: Lovgrundlaget har ikke været på plads

Livsstil

Lokale chauffører hjælper skolebørn med at undgå højresvingsulykker: - Vi håber aldrig nogensinde at opleve det!

Esbjerg For abonnenter

Millionerne er afsat, men firebørnsfamilien venter på femte år på cykelstien: Det er godt nok vildt, det skal tage så lang tid

Vejen

Også noget for husarerne: Otte farverige kvinder åbner godteposen

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa

Mand slipper for fængsel efter dødstrusler: - Jeg kommer tilbage og slår dig ihjel

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Esbjerg For abonnenter

Tre færger på Fanø var en stor succes ved efterårsferiens start

Aabenraa For abonnenter

Gamle smøger og ny bro: Aabenraa er på skønhedskur

Erhverv

Gældsstyrelsen begærer skiltefirma i Kolding konkurs

Annonce