Annonce
Billund

Hvem skal have et skulderklap i Vorbasse?

Vinder af Årets Skulderklap 2019: Gunnar Jensen (tv) og direktør for Sparekassen Kronjylland i Vorbasse, H. C. Christensen (th). Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

Vorbasse: Sparekassen Kronjylland har hvert år siden 1998 uddelt Årets Skulderklap for at sætte fokus på de borgere, som gør noget særligt for lokalområdet i Vorbasse. Nu er sarekassen på udkig efter dette års kandidater:

- Vi ved, at der er mange lokale ildsjæle i Vorbasse, der yder en stor frivillig indsats i byen, som er til glæde og inspiration for alle i lokalområdet. Sammen med resten af Vorbasse vil vi gerne være med til at værdsætte disse personer for den store forskel, de gør for områdets borgere og for byens fortsatte udvikling, lyder det i en pressemeddelelse fra H.C. Christensen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse.

Udover at sætte fokus på fællesskabet og de lokale ildsjæle giver Sparekassen Kronjylland en mindre udgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5000 kroner.

Indstillinger til Årets Skulderklap samt en kort begrundelse for nomineringen kan frem til 9. november sendes på mail til hc@sparkron.dk eller afleveres i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse.

Udvælgelsen foretages af et udvalg nedsat af Sparekassen Kronjylland i Vorbasse. Uddelingen af Årets Skulderklap 2020 finder sted inden årets udgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce