Annonce
Esbjerg

Hvem skal vinde »Byens Bedste« i Esbjerg? Nu kan du afgive din stemme

Teatersalen i Musikhuset Esbjerg danner rammen om awardshowet den 25. oktober. Tv-vært Anders Breinholt tager styringen som aftenens konferencier, mens Sko/Torp og Hjalmer er blandt de optrædende kunstnere på scenen. Foto: Pressefotos samt Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Frem til midten af oktober kan du nu stemme på din favorit i konkurrencen om Byens Bedste i 11 forskellige kategorier.

Esbjerg: Om det gælder byens bedste scorested, bedste shopping til hende, en knaldgod håndværker eller det helt unikke loppefund: Nu går afstemningen i gang.

Frem til begyndelsen af september har byens borgere kunnet indstille, hvem der skulle være med i de 11 forskellige kategorier, og i mellemtiden har juryen blandt de mange indstillinger udvalgt de nominerede.

- Det har været en ren fornøjelse at vælge de nominerede. Det er første gang, at Byens Bedste løber af stablen i Esbjerg, men med flere end 1000 afgivne stemmer er vi meget imponerede over, hvor hurtigt byens borgere har taget dette initiativ til sig, siger lokalredaktør på JydskeVestkysten i Esbjerg Christian Friis Hansen.

Show i Musikhuset

Det hele kulminerer med et stort show i Musikhuset Esbjerg, hvor vinderne kåres, og hvor TV2s Anders Breinholt fungerer som konferencier.

- Det bliver et fantastisk show, men først og fremmest er selve kåringen af Byens Bedste en unik måde at hylde bylivet, forretninger, virksomheder og foreninger på. I disse nethandelstider ser vi det på JydskeVestkysten også som en meget vigtig del af den lokale tilstedeværelse at sætte pris på byliv og butikker, siger Christian Friis Hansen.

Annonce
Fill out my online form.

Byens Bedste Esbjerg


  • Konkurrencen om Byens Bedste kulminerer til det store show i Musikhuset Esbjerg den 25. oktober.
  • Der kan stemmes fra nu og frem til 15. oktober.
  • Reglerne er sådan, at der kan afgives én stemme per ip-adresse, og man kan selvfølgelig stemme på sin favorit i alle 11 kategorier.
  • Billetter til showet kan købes på: www.mhe.dk/byens-bedste
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Nu spidser det til i sag om tyske huskøbere i Danmark: Styrelse kan sende minister i samråd

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Sport

Forstå hvorfor verden græder: - Vi har mistet en rockstjerne i Kobe Bryant

Annonce