Annoncørbetalt indhold

Hvem vinder årets sæson af Premier League?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er snart tid til at tænde for fjernsynet og følge med i årets Premier League. I år bliver det særligt spændende at følge med i ligaen, da der er mange spændende hold og spillere. Hvis man brænder for Premier League er det en god idé, at man sætter sig godt ind i de enkelte hold og spillere. På den måde kan man være med til at forudsige, hvordan kampene vil udvikle sig, og på den måde kan man også heppe på sit yndlingshold - og måske vinde i odds, hvis man er til det. Man kan med fordel også følge med i turneringen ved at finde et sted, hvor man kan se kampene live. På den måde kan man virkelig føle sig som en del af ligaen, og på den måde kan man også være sikker på ikke at gå glip af noget. Læs med her og bliv klogere på dette års Premier League, og find ud af, hvem der har gode chancer for at løbe med sejren.


Annonce

Hvad og hvornår er Premier League?

Premier League er en engelsk fodboldliga, der blev grundlagt i 1992. Derfor har ligaen også 30 års jubilæum i år. Ligaens er den øverste i verden, og derfor følger rigtig mange fodboldinteresserede med hvert eneste år. Premier League består af 20 hold, der spiller 38 kampe hver fra august 2022 til maj 2023. Hvert hold spiller én gang på hjemmebane og én gang på udebane. Når Premier League er slut rykker de tre hold, som er lavest placeret i ligaen, ned i den næstbedste række, The Championship. Det betyder, at der kommer tre nye hold til fra The Championship. Nogle af de hold, der har vundet flest gange, er Manchester United, Arsenal og Chelsea, hvor førstnævnte har vundet de fleste af sæsonerne. Premier League er desuden en af verdens dyreste ligaer, da nogle af de klubber, der er med i ligaen, har brugt den største sum penge på spillere, siden Premier League startede i 1992.


Kan man oddse på Premier League?

Det er altid muligt at oddse på Premier League. Med Premier League odds hos BetXpert kan man være sikker på, at der blandt andet er gode råd til, hvordan man bør oddse. For eksempel kan det anbefales at se nøje på holdenes form, spillere og tidligere kampe, før man placerer sit væddemål. På den måde kan man have en bedre chance for at forudsige, hvordan kampen vil udvikle sig. Man kan med fordel også lytte til en række eksperter indenfor fodbold og odds. Eksempelvis benytter den anerkendte ekspert, Fønix, fem parametrer, når han skal vurderer de forskellige holds chancer i Premier League. Her er nøgleordene: proven goalscorer, sssistmager, centrale bolderobrere, målmanden og midterforsvaret. Det anbefales generelt at spille på odds, der ligger på 1,50 eller derover, da disse ofte er bedre til at give gevinst. Dog kan det være svært at finde sådanne odds på Premier League. I stedet kan man overveje at spille systemspil, hvor man oddser på flere forskellige udfald af kampen. På den måde kan man have en større chance for at få gevinst, selvom oddsene ikke er så høje. Man kan oddse på Premier League forskellige steder, ligesom man kan finde oversigter over, hvordan de forskellige odds ligger. Eksempelvis er de højste odds på favoritterne Manchester City med 1,5 og Liverpool med 2,80. Chelsea og Arsenal ligger noget højere med henholdsvist 501,00 og 2.501. Der er altså en væsentlig forskel på de fire favorithold, som er et udtryk for, at både Chelsea og Arsenal ikke er lige så store favoritter, som Manchester City og Liverpool.

Hvis man tror på et af de to sidstnævnte hold, kan det være en god idé at oddse på dem, da man på den måde kan man få en noget højere gevinst, end hvis man oddser på et af de to favorithold, hvor man ikke i samme grad får sin satsning igen.


Hvilke hold har de bedste chancer for at vinde Premier League?

Der er rigtig mange hold, der har en chance for at vinde Premier League i denne sæson. De fleste eksperter mener, at det er et af de mest åbne ligaer nogensinde. Det bedste bud på nuværende tidspunkt er Manchester City. De har vundet ligaen de seneste to år, og de ser da også ud til at være endnu stærkere i år. Deres styrke ligger især i deres offensiv, som er en af de bedste i ligaen. En anden favorit er Liverpool. De har ikke vundet ligaen mange gange, men de har vist en stigende form over de seneste par sæsoner. I år ser det ud til, at de har mulighed for at kunne gå hele vejen, hvis alt går, som det skal. Deres styrke ligger især i deres forsvar, som er noget af det bedste i ligaen. Chelsea og Arsenal er også blandt favoritterne. Begge hold har spillere med masser af kvalitet, og begge hold ser ud til at have en god chance for at vinde ligaen i år. Det er altid svært at sige, hvilke hold der har de bedste chancer for at vinde Premier League. Det er nemlig en af de mest åbne ligaer nogensinde, og det betyder, at der er mange hold med gode chance for at nå helt til tops. De fleste eksperter peger dog på, at Manchester City ser ud til at være et af de stærkeste hold i år, men det er som sagt også værd at holde øje med Liverpool, Chelsea og Arsenal.


Det er altså både sjovt og underholdende at følge med i Premier League, især hvis man har et eller flere favorithold. Uanset om man er skarp på fodbold og odds, eller helt nybegynder, kan man oddse på ligaen. Et god bud er at satse på Manchester City eller Liverpool, som er de klare favoritter i denne sæsons liga. God Premier League-sæson!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.