Annonce
Esbjerg

Hver fjerde esbjergenser lever som single

Annonce

ESBJERG: En stor del af borgerne i Esbjerg Kommune lever alene i stedet for i tosomhed. Faktisk er det ifølge tal fra Danmarks Statistik hver fjerde af kommunens indbyggere, der er enlige. Ud af de i alt 115.000 indbyggere bor ca. 30.000 mænd og kvinder uden en partner.

En af dem, der både privat og professionelt kender til singlelivets glæder og udfordringer, er fotograf og erhvervsmanden Nicholas Albertus. Han driver ca. 40 datingsites på internettet fordelt på en række lande.

- Grænserne for dating har flyttet sig. Der er faktisk ingen grænser, og i dag lægger man billeder og hele sit privatliv ud på nettet, siger han.

Privat har han selv været single i en årrække, hvor han var fast deltager i Kanal 4's reality-tv-serie Singleliv.

- Jeg er verdensmester i at være single. Jeg er en stor egotripper, og jeg elsker friheden og trives i mit eget selskab, siger Nicholas Albertus.

For seks år siden blev han alligevel ramt af kærligheden og danner i dag fortsat par med fotografkollegaen Iben Nielsen. De to har fundet en måde at leve sammen på uden at give køb på den frihed, som ellers hører til singlelivet.

Ud af Esbjerg Kommunes samlede befolkning på ca. 115.000 personer er 14.392 mænd enlige, mens 15.476 kvinder lever alene – altså i alt 25 pct. Til sammenligning lever kun 13 pct. af indbyggerne i Kolding alene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Vejen

Virksomheder havde ikke styr på reglerne

Annonce