Annonce
Varde

Hvidbjerg Strand Feriepark bliver den første med seks stjerner

Direktør og medejer Steen Slaikjær ved det skilt, hvor der nu skal gøres plads til en sjette stjerne. Foto: Morten Nielsen

Campingpladser kan nu få en ekstra stjerne. Det nyder Hvidbjerg Strand Feriepark som den første godt af. Den har nemlig flere faciliteter end andre fem-stjernede campingpladser.

Blåvand: Campingpladsen Hvidbjerg Strand Feriepark i Blåvand distancerer sig fra de øvrige fem-stjernede campingpladser i Danmark ved at have flere faciliteter. Det er virksomheden Campingstjerner, som klassificerer danske campingpladser, og her er Hvidbjerg Strand Feriepark tildelt en ekstra stjerne i forhold til de øvrige campingpladser med fem stjerner. Det er netop offentliggjort, at Hvidbjerg Strand Feriepark skal finde plads til en sjette stjerne på skiltet.

Direktør og medejer Lene Slaikjær oplyser, at Hvidbjerg Strand Feriepark har henvendt sig, fordi campingpladsen ikke blev honoreret for at have en wellness-afdeling, indendørs legeland, indendørs badeland og hele tre restauranter. Tilsvarende faciliteter kan de øvrige fem-stjernede campingpladser nemlig ikke præstere, og det tilgodeså den hidtidige klassifikation ikke.

- Vi er den første campingplads i Danmark med seks stjerner, siger Lene Slaikjær.

Der er ikke andre lande, der tildeler den sjette stjerne til campingpladser.

Virksomheden Campingstjerner har overtaget klassifikationen af danske campingpladser, efter Campingrådet lukkede som følge af en konkursbegæring i slutningen af 2017.

Annonce

Vi er den første campingplads i Danmark med seks stjerner.

Lene Slaikjær, Hvidbjerg Strand Feriepark
Søskendeparret Lene og Steen Slaikjær driver Hvidbjerg Strand Feriepark. I baggrunden far og grundlægger Thorkild Slaikjær og recpetionisterne Mia Mortensen og Julie Dahl. Foto: Morten Nielsen

Det er et luksusprodukt

På Hvidbjerg Strand Feriepark er der stor glæde over, at pladsen nu er Danmarks bedste, når det kommer til klassificering. Men omvendt vurderer Lene Slaikjær også, at de seks stjerner kan skræmme nogle campister væk. Men på pladsen vurderer man, at campisterne efterspørger et luksusprodukt, når de vælger Hvidbjerg Strand.

Højsæsonen begynder om en uge, når skolernes sommerferie begynder.

- For en familie med to børn koster det 651 kroner for et døgn i højsæsonen. Lige nu koster det 426 kroner. Oven i kommer jo så en campingvogn eller andet til at overnatte i, siger Lene Slaikjær.

Men når den pris er betalt, så er der adgang til faciliteterne.

Én af gæsterne her før skoleferien er Ingvard Christensen, 78 år, fra Ebeltoft. Han har tidligere boet i campinghytte, med bor i øjeblikket i en hytte på hotellet, som ligger i forbindelse med campingpladsen.

- Vi bruger meget wellness-afdelingen, siger Ingvard Christensen, som holder sin femte ferie i Hvidbjerg Strand Feriepark.

Ingvard Christensen kender Hvidbjerg Strand Feriepark fra fem ferier. Her med Lene Slaikjær. Foto: Morten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Kolding For abonnenter

- At lukke en havn... det er sgu da ikke noget, man bare lige gør

Annonce