Annonce
Sport

Hviding IF/Kvik 70 fik deres første sejr

Tjæreborg IF er stadig uden en sejr på deres nye kunstgræsbane. Der er officiel indvielse af banen til næste hjemmekamp, hvor tjæreborgenserne tager imod Videbæk IF. Foto: Lars Johansen.
En sen scoring sikrede Hviding IF/Kvik 70 sæsonens første sejr, da Tjæreborg IF blev slået med 3-2.

Tjæreborg: Sæsonens første sejr kom i hus til Hviding IF/Kvik 70. De tre point kom på kontoen ovenpå en 3-2 sejr over Tjæreborg IF.

Det lignede en pointdeling, da Tjæreborgs Nicklas Bjergbæk udlignede til 2-2 seks minutter før tid. Sådan skulle det ikke ende. Benjamin Klaaby sikrede i stedet Hviding IF/Kvik 70 sejren fire minutter senere, da han udnyttede pladsen i feltet, da Simon Thysen slog et hjørnespark lige ind til sin holdkammerat.

- Det var lige præcis det, som vi havde snakket om, at den skulle komme der. Det er så vildt, at Simon så gør det så sent i kampen, siger Hviding IF/Kvik 70-træner Brian Daugaard om hjørnesparket, der sikrede sejren.

- Det var viljen, der gjorde det. Den har vi manglet de andre gange, siger Brian Daugaard.

Annonce

En dødbold definerer kampen

For værterne var skuffelsen efterfølgende stor. I stedet for et comeback og point endte det sene hjørnespark med at definere kampen for tjæreborgenserne, der efterfølgende endte med at definere kampen.

- Det er en skuffende afslutning. Det er desværre det med, at vi havde mere ære af kampen, end hvad tavlen viser. Det var klart den kamp, hvor vi har været bedst på bolden, så den er hård at sluge. Det er ærgerligt, at det er den, der ender med at definere det, siger Tjæreborg IF's spillende assistenttræner, Kasper Køhlert.

Tjæreborg IF - Hviding IF/Kvik 70 2-3 (1-2).

Fodbold, serie 2.

Mål: 0-1 Sebastian Klaaby (14.), 0-2 Søren Christensen (21.), 1-2 Michael Vind (34.), 2-2 Nicklas Bjergbæk (84.), 2-3 Benjamin Klaaby (88.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce