Annonce
Sport

Hviding IF/Kvik 70 tabte sæsonpremieren

Hviding IF/Kvik 70 tog hul på sæsonen med et opgør mellem to klubber, der i foråret begge var tætte på at rykke op i serie 1. Foto: Lars Johansen.
De gode takter var der, men skarpheden manglede, da Hviding IF/Kvik 70 tabte sæsonpremieren.

Hviding: Det blev ved lige ved og næsten for Hviding IF/Kvik 70 i sæsonpremieren, der hjemme tabte efterårets første kamp til Ølstrup GU med 0-2.

Hjemmeholdet kunne næsten ikke have fået en dårligere start på kampen. Efter to minutter var gæsterne, der i sidste sæson var en sejr fra at rykke op i serie 1, nemlig kommet foran.

Skarpheden manglede hos Hviding IF/Kvik 70, der faktisk fik flere store chancer, men lige manglede det sidste i at få dem omsat til mål.

Ølstrups anden scoring tegner et godt billede af kampen. For hvor værterne ikke slog til, så gjorde gæsterne det.

Ovenpå et godt pres og et efterfølgende hjørnespark så gik Ølstrup nemlig op og scorede på omstillingen, der fangede hjemmeholdet langt fremme.

Annonce

Lige på og hårdt

Det var også lige på og hårdt for Hviding IF/Kvik 70's nye træner, Brian Daugaard, og flere af hjemmeholdets spillere.

Sommerferien havde nemlig medført, at en lille håndfuld af spillerne ikke havde nået en træning inden sæsonpremieren.

- Vi kunne godt se, at nogle få havde trænet, siger Hviding IF/Kvik 70's nye træner, Brian Daugaard og fortsætter:

- Men vi spillede godt i perioder, men vi mangler skarphed. Kampen er også godkendt, men vi havde det lidt svært med deres fysik.

Målet for Hviding IF/Kvik 70 for dette efterår er i første omgang ikke at præge toppen. Fokus er her i første omgang rettet den anden vej.

- Vi skal fri af nedrykningen - det skal også nok komme, siger Brian Daugaard.

Hviding IF/Kvik 70 - Ølstrup GU 0-2 (0-2).

Fodbold, serie 2.

Mål: 0-1 (2.), 0-2 (35.).

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce