Annonce
Sport

Hviding IF/Kvik 70 udbyggede føringen med vild storsejr

Hviding IF/Kvik 70 udbyggede føringen i toppen af tabellem med storsejren på 8-1 over Rødding/Fole. Arkivfoto: Lars Johansen.

Hviding: 8-1! Hviding IF/Kvik 70 udbyggede føringen i toppen af serie 2-puljen med en storsejr på hele 8-1 over Rødding/Fole.

Her førte den tidligere Rødding-anfører, Frederik Zeberg, an i målfesten, hvor han scorede hele fire mål.

- De var sgu effektive. Især i første halvleg. Det var en god sejr, hvor vi fik scoret nogle mål. Det har vi haft lidt svært ved. Også selvom det blev en dyr sejr, siger Hviding IF/Kvik 70-træner Per Madsen.

Hviding IF/Kvik 70 måtte nemlig spille de sidste 20 minutter med kun 10 mand, da en række skader betød, at de ikke kunne stille flere.

Nu venter der et hårdt kampprogram for topholdet, der spiller tre kampe over de næste ni dage.

Hviding IF/Kvik 70 - Rødding/Fole 8-1 (5-0).

Fodbold, serie 2.

Mål: 1-0 Frederik Zeberg (17.), 2-0 Simon Thysen (21.), 3-0 Mikkel Thysen (24.), 4-0 Simon Thysen (29.), 5-0 Frederik Zeberg (41.), 6-0 Frederik Zeberg (59.), 7-0 Rasmus Johannsen (66.), 7-1 (79.), 8-1 Frederik Zeberg (81.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce