Annoncørbetalt indhold

Hvilket legepladsudstyr skal du vælge til jeres park

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mangler jeres parks legeplads noget der kan samle både børn og voksne og gøre parken til et samlingspunkt? En park skulle gerne være et sted der tiltrækker både omkringliggende beboere, men også folk og familier længere væk. På den måde bliver parken et samlingspunkt hvor man kan nyde naturen og samvær med familien. Men hvordan vælger man det bedste udstyr til parkens legeplads? Det får du her en mulighed på.

Det er naturligvis ikke ligegyldigt hvilket legepladsudstyr du vælger, det skal gerne være både funktionelt, og fordi det skal stå i en park, æstetisk og holdbart i naturlige omgivelser. Derfor kunne et godt valg være robinie produkter, da det blender ind i omgivelserne, eller vælge legeredskaber i naturlige farver. Ved at vælge naturlegeredskaber sikre du dig et naturligt look der passer perfekt ind på en naturlegeplads i en park, hvor det med dets naturlige former og strukturer, bidrager med et varmt og imødekommende udseende, samtidig med det er ekstremt holdbart.

Annonce

Det at lege udvikler børnenes fysiske, kognitive, kreative og social-emotionelle kompetencer, alle er vigtige faktorer der udfordrer børnenes individuelle niveau. Et børnehavebarn lærer at blive klar til skolen gennem leg og udvikler bl.a. deres koncentrations- og samarbejdsevne. Et skolebarn der har været fysisk aktiv i et frikvarter, er mere modtagelig overfor læring når timen starter igen. Legepladsen er stedet hvor venskaber bliver opbygget, og en godt planlagt legeplads vil hurtigt blive et samlingspunkt. Ved at vælge legepladsudstyr der både er fysisk udfordrende for de ældre børn, og samtidig vælge nogle mere kreative løsninger for de yngre, er du godt dækket ind. Legeudstyr som rutsjebaner, vipper og gynger er et hit på tværs af alle aldre, og er essentielle produkter der indbyder til mange timer leg.

Hos Kompan sikre du dig at alt legepladsudstyr er af højeste kvalitet, og med et bredt sortiment af både legetårne, vipper, gynger, klatrenet mm., i forskellige materialer, er der noget til enhver smag og alder. På den måde sikrer du dig at din parks legeplads kan tilbyde flere timer med leg, grin og frisk luft.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.