Annonce
Erhverv

Hvis alt flasker sig: Wow Park har fundet ny åbningsdato

Brødrene Jacob og Aage Hindhede stiftede Wow Park for syv år siden. Senere i år kan de åbne deres anden park. Denne får adresse i Billund. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Såfremt smittetrykket ikke spænder ben, kan Wow Park forvente at få grønt lys fra myndighederne til at åbne, når fase tre af genåbningen iværksættes.

Højmark/Billund: Den syv år gamle oplevelsespark udenfor Højmark har på grund af coronakrisen længe måttet vente på atter at lægge jord til leg, men nu ser det ud til snart at lykkes.

Wow Park er blevet forbigået i anden fase af genåbningen, men det lader dog til, at den udendørs oplevelsespark er indtænkt i tredje fase af genåbningen, der vil blive iværksat 8. juni.

"Vel nok en af de bedste nyheder, vi har fået i meget lang tid", skriver parken i et facebookopslag.

Derfor har Wow Park, som brødrene Jacob og Aage Hindhede står bag, nu annonceret, at parken ved Højmark forventes at åbne 8. juni.

Der bliver både på parkens hjemmeside og facebookside lagt vægt på, at der blot er tale om en forventet åbningsdato.

Iværksættelsen af fase tre og dermed åbningen af Wow Park er nemlig betinget af, at det generelle smittebillede ikke forværres mere end forventet, fremgår det af den aftale for genåbning af landet, som regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, SF, Liberal Alliance, Alternativet, Nye Borgerlige, Konservative og Enhedslisten indgik torsdag.

Her fremgik det, at Statens Serum Instituts ekspertgruppes modelberegninger på baggrund af de seneste coronatal skal bekræfte, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt at fase tre iværksættes.

Dernæst skal stigningen i smittede og indlagte ud fra en helhedsbetragtning ikke være større end ventet. Til slut skal der foretages samfundsøkonomiske vurderinger.

Hvis alt dette peger den rigtige retning, kan Wow Park efter alt at dømme slå dørene op til deres udendørs aktiviteter 8. juni.

Wow Park har endnu ikke meldt ud, hvornår den nye park i Billind forventes at åbne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Live fra pressemøde: Alle test af Eriksen ser fine ud - har holdt videomøde med landsholdskollegerne

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce