Annonce
Sønderborg

Hvor bliver de unge af, spørger Julie og Ibrahim

Sig ahrr, sagde Julie Alexandersen til adskillige ældre i weekenden. Hun ville også gerne sige det til flere unge. Foto: Birthe Juul Mathiasen
Selv er de 22 og 24 år, og de undrer sig over, at de ikke ser flere unge i køen i Nordals Idrætscenter. Her tester de frem til kl 16 søndag alle fremmødte for covid-19.
Annonce

Nordals: Siden kl. 10 har Julie Alexandersen og Ibrahim Alaaeldin stået i Nordals Idrætscenter og podet alle, der er kommet forbi for at få taget en coronatest.

Det er anden dag i træk, de er i Nordborg. Lørdag sørgede de for at pode samtlige ansatte og beboere på plejehjemmet Tangshave Bo- og Aktivitetscenter, hvor en medarbejder er testet positiv for covid-19.


Det er nu, det er nemt for de unge at komme forbi. Fra i morgen skal de helt til Aabenraa for at blive testet.

Ibrahim Allaaeldin


Julie Alexandersen og Ibrahim Alaaeldin er begge fra Esbjerg, men efterhånden har de været rundt i hele Danmark med en af Region Syddanmarks mobile testenheder. De har stået på adskillige parkeringspladser og podet forbipasserende, men især denne gang i Nordborg er der noget, der undrer Irahim Alaaeldin:

- Hvor bliver de unge fra Nordals af, spørger han.

Søndag med middagstid havde de to unge corona-testere podet omkring 150 personer, deriblandt også børn. Men kun tre var unge mennesker.

Ibrahim Alaaeldin og Julie Alexandersen var også i Nordborg lørdag for at teste folk. Foto: Birthe Juul Mathiasen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce