Annonce
Haderslev

Hvor er DF henne?

Annonce

Læserbrev: Jeg kan kun være enig med Jon Krongaard (DF), når han i sit læserbrev "Nørregade - kom ind i kampen!" håner Henrik Rønnow for som sædvanligt kun at komme med tomme floskler og ingen handling.

Henrik Rønnow sad tidligere i Voksenudvalget, men han svarede aldrig på henvendelser om omsorgssvigt på plejehjem. Nu kommer han pludselig med store ord og visioner på området.

Men desværre er Jon Krongaards kritik også aktuel for andre end Henrik Rønnow og Socialdemokratiet.

Ikke mindst for Jon Krongaard og DF selv.

DF har Per Hauritz siddende i Voksenudvalget. Der har han siddet i flere valgperioder.

DF stiller altid mange gode forslag på Christiansborg på ældreområdet. Kristian Thulesen Dahl (DF) foreslog i valgkampen op til seneste folketingsvalg, at alle over 80 skulle have tilbudt en plejehjemsplads.

Jeg kender en nu 87-årig kvinde i Haderslev Kommune, som sidste år blev ramt af en blodprop i hjernen. Hun fik af kommunens visitator at vide, at hun ikke kunne få tilkendt et nødkald før hun var faldet 2 gange.


Per Hauritz har præcist ligesom Henrik Rønnow aldrig nogensinde svaret på henvendelser om omsorgssvigt på plejehjem i Haderslev Kommune.


Hvor er DF og Per Hauritz henne?

Per Hauritz har præcist ligesom Henrik Rønnow aldrig nogensinde svaret på henvendelser om omsorgssvigt på plejehjem i Haderslev Kommune.

Per Hauritz sad i forrige valgperiode i Voksenudvalget sammen med Henrik Rønnow og to andre socialdemokrater. De kunne tilsammen have udgjort et flertal og defineret ældrepolitikken i Haderslev Kommune.

Var det Per Hauritz eller de tre socialdemokrater eller alle fire, der ønskede det nuværende niveau i ældreplejen?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce