Annonce
Tønder

Hvor får Tønder kommune mest for turistkronerne?

Annonce

Læserbrev:  Rømø-Tønder Turistforening (RTT) betaler 2 halve medlemskaber på 600.000kr. Det skal laves om til et fuldt.

Den ene mulighed er Destination Sønderjylland. En organisation, der allerede er i gang, og som ville få 600.000 kr. mere at arbejde med. Måske til en ”projektudvikler og fundraiser”? Det betyder, RTT kan yde den samme service overfor medlemmerne og turisterne som i dag.

Den anden mulighed er Destination Vadehav. Er det den samme organisation som nu - bare uden Varde kommune. Så skal Vardes andel deles i 3. En merudgift på 400.000kr.? Kan de findes ved markedsføring flyttes fra RTT til DV betyder det nok, at den service RTT i dag yder overfor medlemmerne og turisterne kan bevares.

Et meget svært fravalg skal træffes.

Så læser jeg Sofie Valbjørns udtalelser i JV: Ny turistchef skal ansættes, som ansætter sine medarbejdere. Bemandede kontorer på Rømø og i Tønder, samt om man vil have ”sin egen turistforening” skal afgøres ”lokalt”. Vi skal selv finde pengene til det.

Det lyder som om, man er ved at bygge en helt ny organisation. Ikke bare bygger videre på ”den gamle destination uden Varde”. Er i tvivl. Betyder Tønder kommunes deltagelse i denne organisation et bidrag fra TK/RTT på 1.600.000 kr. eller alle kommunens 3.200.000 turistkroner?

Til gengæld er hun meget klar omkring, at skal der være et bemandet turistkontor i Tønder og på Rømø, så er det ikke en Destination Vadehavs opgave! Hvad får vi så egentlig for vores penge i DV?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce