Annoncørbetalt indhold

Hvor går ferien hen i 2021?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sidste sommer var det nærmest umuligt at finde et ledigt sommerhus over sommeren, fordi det var svært at komme ud af landet på ferie. Danskerne valgte at blive hjemmet, både fordi det var risikofyldt at rejse ud, men også fordi det var bøvlet at finde hoved og hale imellem mulighederne.

I år er der stadigvæk mange der bliver hjemme, og tager et par uger i sommerhus i stedet for at rejse ud, og det skyldes stadigvæk at corona plager os, og at det endnu ikke er nemt at finde hoved og hale i restriktionerne og mulighederne.

Annonce

Derfor er markedet for sommerhusudlejning stadigvæk i høj kurs, men det er trods alt muligt at finde sommerhuse ledige i år, hvilket kan skyldes at folk alligevel vælger at tage syd på.


Det er ganske muligt at rejse ud af landet

Selvom det kan virke uoverskueligt at rejse i denne tid, så kræver det faktisk ikke meget hvis man gider at bruge lidt tid på at sætte sig ind i det, og hvis er indforstået med, at det kommer til at koste lidt penge, og at det kræver lidt planlægning.

Verdenen åbner stille og roligt op, og mange feriedestinationer er nu gule hvilket betyder at man godt kan rejse dertil uden alt for meget bøvl. Selvfølgelig er der flere destinationer der kræver at man er testet negativ, eller at man har coronapas, men det er som regel til at finde ud af, hvis man bare givet det et forsøg. Man skal dog være opmærksom på, at det koster penge at blive teste i udlandet, når man altså skal rejse hjem igen, hvorfor dette også skal medtages i sine overvejelser.


Køreferie kan være en bedre ide

Fordi det kræver coronapas, eller i hvert fald en negativ coronatest når man skal flyve ind og ud af landet, så kan det give anledning til at benytte andre muligheder. Hvis ikke man kan indfinde sig med at tilbringe sommeren herhjemme i Danmark, er en anden mulighed at tage på køreferie. Her er det ikke nødvendigt at have en negativ coronatest, og du kan reelt set bare køre ned over grænsen til Tyskland, Østrig og videre ned til Italien eller Frankrig og holde din ferie.

Tyskland og også et rigtig flot land – specielt når du kommer længere ned syd på, hvorfor det måske kan være en mulighed at gå på opdagelse der, hvis man endnu ikke har været på ferie i Tyskland.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.