Annoncørbetalt indhold

Hvor meget betyder belysningen for din boligindretning?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vores valg af lyssætning må ikke være en tilfældighed. Hvordan vi belyser vores hjem, har stor betydning for, hvordan de enkelte rum opleves, og der er meget at tage stilling til vedrørende.

Boligindretning og lyssætning

Annonce

Når vi indretter vores bolig, så er den rette belysning afgørende for, hvilket udtryk vi giver rummene. Ønsker vi os et hyggeligt rum, som inviterer til ro og afslapning, så er et dæmpet, varmt lys at foretrække. Har vi et andet rum, for eksempel et hjemmekontor, hvor vi skal kunne holde fokus og skærpe vores blik, så er et klart og køligere lys at foretrække.

Lys bevirker, hvordan vi oplever rummene rent visuelt - det samme værelse kan synes større eller mindre afhængigt af, hvordan vi vælger at belyse dette.

Fokus og afgrænsning

De mange forskellige variationer vi har, når det kommer til at vælge lamper og lys, giver os uanede muligheder for at indrette vores hjem - og for at forny os løbende. En udskiftet lampe og et andet lysskær kan give os en helt ny oplevelse af samme rum.

Med den rette lyssætning, og noget bevidsthed omkring valg af flere forskellige lamper, kan vi give samme rum flere funktioner. Vi kan ved hjælp af lyset fokusere på den del af rummet, og den stemning, der er relevant og aktuel, og ændre denne efter behov.

Vores sindsstemning afspejles i det lys vi oplever

Lys giver glæde, mørke giver ro. Dette er en virkelig, vi alle kender. Vi kan påvirke vores humør ved vores valg af lys, og i stedet for at skulle flytte sig fra rum til rum, når vi søger eller mangler et skift i vores sindsstemning, så er det praktisk og trygt at kunne skifte lyset i det rum, vi befinder os i. Måske har vi ikke mange rum, eller måske har vi bare ét yndlingsværelse.

Når vi indretter med fokus på belysning, og muligheden for at tilpasse denne vores behov, så er det lige så meget en investering i vores trivsel, som det er et udtryk for god smag.

At være bevidst ved indretning og valg af belysning 

Med det rette valg af lamper til boligindretning, kan du skabe lige præcis den belysning, du drømmer om, og den belysning, der skaber en stemning i dit hjem, som giver dig lyst til at være.

Et varmt lys giver ro og tryghed, et køligt lys skaber fokus og energi. Vi har alle muligheder for selv at skabe disse tilstande - uafhængigt af det danske vejr.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.