Annonce
Ugens Bedste

Hvor var du den 3. december 1999?

Annonce

Det er på tirsdag 20 år siden, at Danmark og ikke mindst vores del af landet blev hærget af en voldsom orkan. Vi, der oplevede orkanen, kan formentlig alle huske, hvor vi var.

Jeg skulle for eksempel have været til julefrokost den aften, men den blev aflyst på grund af orkanen, og på vejen hjem fra arbejde oplevede jeg, at min bil blev blæst adskillige meter frem, mens jeg holdt for rødt lys i et kryds i Aabenraa. Hjemme i Haderslev slap jeg med et ødelagt drivhus og nogle få tagsten, der fløj af.

Mange andre syd- og sønderjyder blev desværre meget hårdere ramt. Vi har på JydskeVestkysten set tilbage på orkanen, og derfor får du med søndagsavisen et ekstra tillæg på 20 sider med titlen: Orkanen 1999 - Adam 20 år efter.

Men det er ikke det eneste, du kan glæde dig til på søndag. Der er også både programmer med lyd og levende billeder, som har premiere den dag.

DR1 sender søndag første afsnit af dokumentaren Ryd Forsiden, som følger redaktionerne på din avis, JydskeVestkysten samt Berlingske og Information i København. Jeg synes, programmet giver et godt indblik i, hvordan vi i en tid med masser af tvivlsomme informationer på nettet og sociale platforme på medier som vores arbejder i det, man lidt højtideligt kan kalde for offentlighedens tjeneste. Jeg håber, du også vil se de tre afsnit af Ryd Forsiden, der vises på DR1 klokken 20-21 de tre første søndage i december. Desuden kan du fra søndag kl. 6 streame programmet fra DR's hjemmeside eller app.

Søndag er der også premiere på lydudsendelser for alle JydskeVestkysten-abonnenter. Vores Danmark-redaktion vil fra søndag dagligt udkomme med en podcast, som kan høres via enten jv.dk eller i app'en Nyhedskiosken, hvor du som abonnent i forvejen kan læse din avis. Den første podcast er med vores politiske redaktør Thomas Funding, der fortæller om regeringens planer om at lave en ambitiøs klimalov og om et interview, han har lavet med statsminister Mette Frederiksen.

I mandags uddelte vi JydskeVestkystens erhvervspris Den Gyldne Ambolt. I den anledning er fire af mine fem anbefalinger fra den seneste uge erhvervshistorier.

God weekend og god læselyst!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce