Annonce
Læserbrev

Hvor var JV henne?

Læserbrev: Ofte undrer jeg mig over JydskeVestkystens prioriteringer ifm. dækning af diverse begivenheder - både lokalt og regionalt. Et eksempel er, at for ganske nylig blev der afholdt Danske Mesterskaber i atletik på Esbjerg Atletik Stadion. Ikke en eneste sætning, ikke et eneste ord, blev der skrevet i JV. Simpelthen for dårligt!

På banen kan jeg ellers oplyse, at bl.a. Sarah Slott gav opvisning, og juli måneds europæiske udøver, det nye stjerneskud Anna Emilie Møller, viste hvad hun kunne. Begge atleter i den absolutte topklasse på verdensplan. I stedet "brillerede" JV med at bringe tennisresultater fra en eller anden tilfældig turnering i USA, med deltagere som man aldrig har hørt om - og sikkert aldrig kommer til at høre mere om. Eller en halv sides omtale af en træningskamp i håndbold. Vi er mange, der er bedøvende ligeglade med tennisresultater fra Langtbortistan og træningskampe i håndbold. Eller halve og hele sider om en marginalsport som speedway med en total udvandet liga.

JV- hvis I vil beholde læserne, må I simpelthen til at steppe op! Ellers mister I undertegnede - og sikkert mange andre som kunder.

Svar fra chefredaktør Mads Sandemann:

Vi bragte 26. og 28. juli artikler på jv.dk og i den trykte avis’ Esbjerg-udgave om DM i atletik, så vi overså ikke begivenheden. Men vi prioriterer vores kræfter på sportsredaktionen ud fra læsernes interesse, og vi kan på forbruget i e-avisen og på jv.dk se, at der er langt flere i vores område, som vil læse om landsdelens aktører i speedway, håndbold, ishockey og fodbold end om en sportsgren som atletik. Når det er skrevet, vil jeg godt medgive, at vi på sportssiderne burde have haft en mindre omtale med om DM-stævnet i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce