Annoncørbetalt indhold

Hvordan finder jeg den bedste behandlerbriks?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvordan finder jeg den bedste behandlerbriks?

Som behandler er der mange ting, der er utrolig vigtige, men én ting skiller sig ud. Du tænker måske, at det er noget omkring dine kunder, men det er faktisk ikke det, vi vil frem til i denne artikel.

Annonce


Uanset hvordan du vender og drejer det, så er der et redskab, du aldrig må spare på, når du er behandler. Det er naturligvis, hvilken behandlerbriks du bruger.


Det er nemlig vigtigt, at både du selv og dine kunder er komfortable, når du behandler dem. Derfor skal du prioritere at finde den helt rigtige behandlerbrik.


Men hvordan gør du egentlig det? Hvis du er i tvivl om det, så er du landet det helt rigtige sted. Svaret finder du nemlig ved at læse videre.


Hvilken slags behandler er du?

For at finde den bedste briks skal du gøre op med dig selv, hvad briksen helt præcis skal bruges til – altså hvilken slags behandler er du.


Der kan selvsagt være stor forskel på, om du tilbyder fysioterapi, akupunktur, helkropsmassage eller noget helt fjerde.


Det er vidt forskellige behandlingsformer, og de kræver hver især forskellige arbejdsstillinger, som kan være vigtige i forhold til hvilken briks, der passer bedst til de arbejdsstillinger, du primært er i. Her kan du også tænke briksen udformning ind, for den skal jo også gerne passe til de behandlinger, du nu engang laver.


Hvor bred og lang skal briksen være?

I sammenhæng med briksens udformning skal du tage stilling til briksens størrelse. Bredden og længden er nemlig to meget vigtige mål på en behandlerbriks.


Her skal du igen tænke på kunderne – men du skal i den grad også tænke på dig selv som behandler. Forventer dine kunder en bredere briks, så kan det være, at du skal gå med en lidt bredere end model.


Men en bredere briks kan også betyde, at du har længere nå-afstande, når du behandler kunderne. Og du kommer alt andet lige til at bruge noget mere tid ved briksen end dine kunder, og derfor kan det være en god idé med en smallere briks.


Det kan være med til at sikre, at du opnår de bedste arbejdsstillinger, hvilket er rigtig gode nyheder for alt fra dine skulder til lænden, der ikke bliver lige så hårdt belastet. En smallere briks kan være en af de få gange, hvor det gamle ordsprog ”kunden har altid ret” måske ikke helt holder.


I forhold til længden på din briks kan du med fordel holde et større fokus på kunden, da dette gerne skal kunne passe til dine kunder. Arbejder du f.eks. med høje kunder, så skal din briks helst ikke være lavet til folk med en højde på 1.60 meter, og det samme gør sig gældende den anden vej.


Hvis du tænker over disse ting, så finder du hurtigt den bedste briks til dit formål.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.