Annoncørbetalt indhold

Hvordan omregistrerer man lettest en bil?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Før i tiden skulle man møde fysisk op i en af Motorstyrelsens ekspeditioner, hvis man skulle omregistrere en bil. Sådan forholder det sig dog ikke i dag - og heldigvis for det. Derimod kan omregistrering af bil klares nemt og hurtigt fra nettet, hvilket kan spare dig tid og kræfter.

Det er fortsat muligt at klare det, ved at møde fysisk op, men kan man undgå det, vil de fleste gerne det. Står du selv overfor at skulle omregistrere en bil, vil du sikkert gerne vide, hvordan du lettest kan gøre dette, og det kan du blive klogere på herunder.

Annonce

Brug Skattestyrelsens hjemmeside

Først og fremmest kan du bruge Skattestyrelsens hjemmeside til at klare omregistreringen. Vil du gerne kunne klare processen i ro og mag, er dette en god måde at gøre det på.

Vælger du denne løsning, skal du blot logge ind på Skattestyrelsens hjemmeside med NemID eller MitID. Når du er logget ind, skal du vælge 'Motorregister' i menuen. For at kunne omregistrere bilen, skal du bruge følgende:

●     Registreringsattest

●     NemID eller MitID

●     Betalingskort

I dag vælger de fleste danskere at afmelde eller omregistrere deres bil via Skattestyrelsens hjemmeside. Det er der flere årsager til, men for de flestes vedkommende skyldes det, at det er nemt.

At klare det hele på nettet har dog også den fordel, at det er billigt. Når du omregistrerer et køretøj via Skattestyrelsens hjemmeside, koster det nemlig kun 340 kr. Gør du det i stedet i en af Motorstyrelsens ekspeditioner, er prisen væsentligt højere.

Brug Ejerskifte-appen

Selvom det er gansket let at klare det hele på nettet, er der faktisk en løsning, der er endnu lettere. Når man skal sælge eller købe en bil, kan man nemlig bruge appen Ejerskifte til at klare omregistreringen.

Det eneste, der skal bruges, for at lave et ejerskifte, er to telefoner. Både sælger og køber skal derfor have en telefon med, hvorpå de har installeret appen Ejerskifte.

Når det er tid til omregistreringen, skal begge parter blot logge ind på appen via enten NemID eller MitID. Herefter skal man blot følge de anvisninger, der vises på skærmen for at gennemføre selve omregistreringen.

Når ejerskiftet er lavet, får både køber og sælger en kvittering i appen. Den er god at have, og giver sikkerhed for begge parter. Prisen for at bruge denne app er også i den lave ende. På lige fod med omregistrering på nettet, koster det nemlig kun 340 kr. at bruge denne app.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.