Annoncørbetalt indhold

Hvordan vælger man den rigtige champagne?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være svært at vælge den rette champagne. Det er især tilfældet, hvis man er relativt grøn på området.

I stedet for blot at kaste dig hovedkulds ud i valget af en champagne, bør du tage dig tid til at lære, hvad der adskiller dem. Der findes utroligt meget god champagne derude, og det er heldigvis ganske let at lære, hvis blot man ved, hvad de forskellige betegnelser betyder og indebærer. Og netop dette kan du læse mere om herunder.

Annonce

Hvad betyder de forskellige betegnelser?

Som angivet herover, er det ikke let at vide, hvilken champagne, der er den rigtige. Det er særligt tilfældet, hvis man ikke har kendskab til de mange betegnelser. Det kan nemlig få det til at virke uoverskueligt at skulle vælge.

Når man kigger på udvalget af champagne, vil man nemlig støde på forskellige betegnelser som Brut, Sec, Demi Sec mv. Men hvilken champagne er så sød, syrlig eller halvtør?

Har du også svært ved at finde ud af dette, så bør du læse med herunder, hvor du kan få et bedre overblik over de forskellige betegnelser og deres danske betydning:

●       Ultra Brut: Ekstrem tør

●       Ekstra Brut: Meget tør

●       Brut: Tør

●       Ekstra Sec / Tres Sec: Tør

●       Sec: Halvtør

●       Demi Sec: Halvsød

●       Demi Doux: Sød

●       Doux: Meget sød

Sørger du for at have disse betegnelser med i baghovedet, når du skal vælge champagne, bliver det markant lettere.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt at huske, at man hverken skal vælge ud fra pris eller prestige, når man køber champagne. Derimod skal man vælge med udgangspunkt i smag og egne præferencer.

Du er nødt til at prøve dig frem

Hvis du ikke drikker særlig meget champagne, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du godt kan lide. Hvis det er tilfældet for dig, er der ikke andet for end at prøve dig frem.

Har du muligheden for det, bør du derfor købe en række forskellige champagner. Når du smager forskellig champagne, vil du nemlig med tiden lære, hvad du synes om, og hvad du ikke synes om. Dette understreger, at der ikke er andet for, end at prøve dig frem.

Hertil er det også værd at tilføje, at der findes mange andre typer mousserende vin. Vil du gerne have vin med bobler i, er du derfor ikke begrænset til champagne. Det er også muligt at vælge bl.a. prosecco, cava, spumante mv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.