Annoncørbetalt indhold

Hvorfor leje kontorlokaler i Odense?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man snakker om byer, hvor man gerne vil leje kontorlokaler, tænker mange instinktivt på vores største byer herhjemme i Danmark, altså Aarhus og København. Du bør dog gøre dig selv den tjeneste at søge mod de lidt mindre byer, som er i massiv vækst. Her vil du bl.a. oftest kunne finde en billigere pris på leje af kontorlokaler.


Annonce

Landets tredjestørste by Odense er en by i vækst - både på grund af dens størrelse og de muligheder, du har der. Samtidig er det en by, som tiltrækker rigtig mange både startups og scaleups – særligt inden for robotteknologi, sundheds- og velfærdsinnovation samt medicinalindustrien. Men det er særligt den centrale beliggenhed midt i landet, som der er rigtig mange fordele ved.


1.  Tiltræk de bedste medarbejdere

En vigtig del af det at drive virksomhed – én af de allervigtigste faktisk – er at have de bedste medarbejdere. Og virksomhedens beliggenhed er et afgørende parameter for, hvor gode vi er til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Har du kontor i yderområderne, kan det være svært at rekruttere de rigtige, og typisk vil dine medarbejdere komme fra nærområdet.


Det er de færreste, som har tid og mulighed for at bruge flere timers transport til og fra arbejde hver dag. Har du derimod kontor i en by som Odense, vil der være langt flere mennesker, som bor i nærheden, og som derfor vil være kandidater til at arbejde i din virksomhed. Desuden er Odense en universitetsby, hvilket er endnu en stor fordel i forhold til at kunne tiltrække veluddannet personale.


2.  Få kunder fra hele landet

Ligesom Odense ligger godt i forhold til at tiltrække medarbejdere fra det meste af landet, forholder det sig på samme måde med kunderne. Med base i Odense kræver et besøg i din virksomhed ikke en dagsrejse for nogen; uanset om de kommer fra nord, syd, øst eller vest. Og det gælder naturligvis også den anden vej rundt, hvis du skal på kundebesøg et sted i landet.


Odense ligger i hjertet af Danmark, og der er gode transportforbindelser til og fra - uanset om du skal med offentlige transportmidler som bus eller tog, eller når du tager cyklen eller bilen. Ligeledes er det vigtigt for tiltrækningen, at der er parkeringspladser til dem, der kommer i bil. Inden for den nærmeste fremtid bliver motorvejsnettet også udvidet hen over Odense, og letbanen kommer til at køre allerede fra næste år, og det vil helt sikkert gøre det endnu mere attraktivt at leje kontorlokaler i Odense.


3.  Øg ekspansionsmulighederne

Den sidste væsentlige fordel ved Odenses beliggenhed, er områderne omkring selve byen. Får du og din virksomhed så stor succes, at I vokser ud af jeres lokaler og skal finde nogle nye, er Odense en by, hvor du kan finde alle lokaletyper. Der er både de større kontorfællesskaber, hvor du nemt kan skalere op og ned efter behov, samt mange mindre kontorlejemål. Begge egner sig særligt godt til den nystartede virksomhed eller enkeltmandsvirksomheden.


Mange startups vælger dog som oftest at leje sig ind hos kontorfællesskaber eller egentlige iværksættermiljøer. Det kan der være mange gode grunde til. Mange lokkes af kontorfællesskabernes fleksible kontorløsninger samt alt-inklusiv løsning med gratis adgang til mødelokaler, café, reception, internet mm.


Skal du leje et kontorlokale i Odense?

Hvis din virksomhed skal forblive attraktiv i fremtiden, så er en central beliggenhed med gode transportmuligheder til og fra af afgørende betydning. Det gælder både i forhold til at kunne tiltrække de rigtige medarbejdere og kunder, men også i forhold til udbuddet af kontorlokaler.


Har ovenstående gjort dig nysgerrig på leje af kontorlokaler i Odense, så tilbyder Syddanske Forskerparker ledige kontorlokaler i 2 kontorfællesskaber i Odense. Begge ligger i Campus Odense, tæt på Nyt OUH, Syddansk Universitet og med nem adgang til motorvejen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.