Annonce
Haderslev

Hvorfor lytter byrådet ikke?

Julie Juhler, byrådskandidat for Socialdemokratiet, beder en stille bøn for, at et flertal i byrådet stemmer imod helhedsplanen for Damparken. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Der er i disse dage heftige diskussioner om, hvorvidt byens dampark skal huse en ny restaurant.

Det synes jeg ikke, den skal.

Jeg har altid ment, at politikerne er til for borgerne. Når jeg taler med folk og læser på Facebook, har jeg meget svært ved at få øje på den folkelige opbakning til projektet – hvem laves det så for?

Et projekt i denne skala skulle gerne mødes med begejstring. Jeg hører hverken jubel eller klapsalver. Jeg hører tværtimod en frygt for, at det vil ødelægge det unikke ved stedet.


Hvis projektet skaber så megen ramaskrig, hvorfor lytter byrådet så ikke?


Byrådet har et ønske om borgerinddragelse i processen – og det er godt. Men et spørgeskema, som er lavet med en alt for kort tidsfrist og som eliminerer de ikke-digitale borgere, det er for nemt at kalde det borgerinddragelse. En sådan proces bør gøres bedre, men i stedet insisterer man på at haste en helhedsplan igennem.

Jeg har altid set Damparken som en lille perle i vor by. Jeg håber, man vil bevare den skønne natur og i stedet poster nogle penge i Damkiosken, som trænger til en kærlig hånd.

Hvis man ønsker at få serveret et måltid med damudsigt, kan man besøge Hotel Harmonien eller den burgerrestaurant, som snart åbner med udsigt over yderdammen.

Og så lige tilbage til min første pointe, for den er vigtig. Hvis projektet skaber så megen ramaskrig, hvorfor lytter byrådet så ikke?

Jeg beder stadig en stille bøn for, at et flertal stemmer imod. Men den vej går strømmen ikke lige pt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce