Annonce
Debat

Hvorfor nølede byrådet med politianmeldelse?

Det er Skovlund-Ansager Hallen her, der er omdrejningspunktet. Foto: Yvonn Tittel
Annonce

Læserbrev: I JV Varde, den 19. januar 2021, afdækkes snyderi med tilskud til Skovlund-Ansager Hallen. Der foreligger nærmest en tilståelsessag.

I sagen viser et notat fra kommunens jurist, at de fiktive regninger minder om bedrageri. Juristen skriver bl.a., at ”det er min vurdering, at hallen bevidst og mod bedreviden har afgivet urigtige oplysninger til kommunen med det formål at opnå lokaletilskud. En handling, der tilnærmelsesvis minder om bedrageri efter straffelovens § 279”.


Man må vel konkludere nu, at politikerne i første omgang ville se gennem fingrene med, at der i halregi gås over stregen, når der fifles med tilskuddene.

Uddrag af læserbrevet


Politikerne trådte vande længe og valgte at stikke halen mellem benene. Tilsyneladende skulle hallens bestyrelse slippe med en påtale.

Carsten Sohl. Arkivfoto: John Randeris

Formanden for området er også borgmesterkandidat for Venstre og skal åbenbart heller ikke risikere at lægge sig ud med et lokalområde i et valgår. Havde der været tale om en kontanthjælpsmodtager, der havde bedraget for samme beløb, ville vedkommende omgående være blevet meldt til politiet. Det er skræmmende.

Der har tidligere været en lignende sag ved Blåvandshuk Idrætscenter i Oksbøl. Her blev der politianmeldt, men beviserne rakte ikke til at føre en sag.

Man må vel konkludere nu, at politikerne i første omgang ville se gennem fingrene med, at der i halregi gås over stregen, når der fifles med tilskuddene.

Det er velkendt, at idrætshaller og svømmehaller i Varde Kommune har gode forbindelser og tråde til fremtrædende V-byrådspolitikere. Man kan godt få en tanke om, at der i byrådet huserer en lille ”hal-mafia”, der holder hånden over de skrantende og halvtomme haller. I JV 20. januar antydes det sågar også, at der er snyd i andre idrætsanlæg.

Nu må der ryddes op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce