Annonce
forside

Hvorfor politisk afvisning?

Læserbrev: Foreningen Loddenhøj Bevar NaturStranden har lagt et stort arbejde i at komme med forslag og ideer til Loddenhøj/Barsø Landings udvikling. Det blev af borgmester Thomas Andresen (V) i byrådsmødet nedgjort til ikke at være et konkret projekt, bl.a. derfor kunne vores forslag, som var en helhedsplan for Loddenhøj/Barsø Landing med foranalyse og konsekvensvurdering, ikke sidestilles med jollehavnsprojektet, som i mange detaljer er færdigbehandlet i forvaltning/fagudvalg m.m.

Det skriger jo til himlen med den sammenligning.

Jeg kontaktede økonomiudvalget før behandlingen der og udtrykte foreningens holdning til det, der var lagt til grund for den politiske behandling.

Det var i dagsordensteksten oplyst, "at tilhængere af havnen ser den placeret ved forslag l, og hvis forslag l ikke er mulig så ved placering 2. En jollehavn ved Barsø Landing giver ikke mening for Jollelauget".

Vi havde håbet på dialog om placering 2 før beslutning. Vi repræsenterer 168 medlemmer.

Så let som ingenting kunne borgmesteren have lavet et ændringsforslag, som han sammen med økonomiudvalget kunne have taget til afstemning i byrådet.

Fra byrådsmødet: Borgmesteren udtaler, at han ikke har hjerteblod med i sagen, da det er en, han har overtaget fra tidligere byråd.

Hvorfor så ignorere alle bidrag? Og med os, alle de andre, et flertal, der er imod jollehavnen det pågældende sted.

Var det bare for at sige, at der er gennemført en for-offentlighedsfase og ikke for reelt at lade sig inspirere af ideer og forslag?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce