Annoncørbetalt indhold

Hvorfor vælge økologisk sengetøj?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sengetøj er, for nogle, næsten en lige så individuel smagssag som tøjstil. Det kan være i forhold til design, mønstre og farver, da selve formen på sengetøj er mere eller mindre ens. Nogle har præferencer for én farve, hvor andre kan lide mange farver samtidig. Nogle kan lide et afdæmpet ensartede mønster modsat andre der er til mere spraglede mønstre. Herefter kommer vi til valget af materiale, sengetøjet er lavet af. Skal dit sengesæt være af bomuld? Eller vil du måske have sengetøj af hør? Eller det silkebløde sengesæt fra reklamerne? For lige at toppe valgmulighederne når du skal ud og købe nyt sengesæt næste gang, kan du måske overveje om du vil købe økologisk sengetøj. Igen, ligesom ved mønstre og farver, er der et valg der skal træffes. For nogle er det ikke et svært valg, om de skal købe økologisk sengetøj, for andre er det måske et svært valg fordi de ikke kender så meget til kvaliteterne ved det.


Annonce

Uanset om du kender til fordelene ved økologisk sengetøj, har du valget om at købe det eller ej. Men der er mange fine egenskaber ved økologisk sengetøj, så det burde ikke være et svært valg at foretrække det. Ved at købe organisk og økologisk sengetøj tænker du faktisk på miljøet, mens du sover. Altså ikke i bogstavligste forstand, men ud fra at du har valgt at købe et sengesæt i et materiale der er fremstillet ud fra et miljøvenligt perspektiv. Indenfor økologisk sengetøj kan du både finde sengesæt i bomuld og med bambus. Bambus sengetøj kan være virkelige komfortabelt at sove i og føles blødt om kroppen. Bambus har også fine egenskaber som eksempelvis at være svedabsorberende og temperaturregulerende for kroppen. Derfor kan man med fordel anvende et bambus lagen og bambus pudebetræk året rundt, fordi det føles svalt når der er varmt, og føles omvendt lunt når det er koldt.


At ligge på et økologisk lagen


Vælger du at beklæde din madras med et økologisk lagen, har du taget et godt valg. Du har samtidig taget et miljøvenligt valg i forhold til andre lagener på markedet. Men det gode stopper ikke her. For ved at svøbe dyne og pude ind i økologisk sengetøj og smyge din krop på et økologiske lagen, mindsker du nemlig risikoen for at kroppen optager skadelige kemiske stoffer fra materialet i dit sengesæt. Det er måske især vigtigt at have fokus på i forhold til børn. Men der er nu altså også noget lækkert i at vide som voksen, at ens sengetøj er fri for unødvendig kemi. I det store billede er det også sundt for jorden, at vi bruger økologisk dyrkede materialer, da vi her mindsker forgiftning og forurening af jord og grundvand, fordi kemikalier ikke bruges til dyrkning af økologiske materialer. Stoffet i økologisk sengetøj har en mere naturlig gennemluftning, hvilket kan bevirke at sengetøjet ikke behøver at blive vasket så ofte. Det man måske ligefrem nøjes med at blive luftet grundigt igennem. På den måde sparer man også på en omgang vask i vaskemaskinen, hvilket også er bidragende til at økologisk sengetøj er et ressourcebesparende produkt.


Er du på udkig efter bambus sengetøj, et økologisk lagen eller andre ting til hjemmet, hvor omtanke for miljøet har haft fokus i valg af materialer eller produktionsproces, kan du finde et godt udvalg hos GreenTown blandt deres miljøbevidste forhandlere. Vi kan konkludere der er mange gode grunde til at vælge økologisk sengetøj, næste gang du skal shoppe sengesæt til hjemmet. For det er omtanke for både dig og naturen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.