Annonce
Tønder

Hvornår vågner Holger Danske?

Annonce

Læserbrev: Venstre i Tønder blev den 18. juni udsat for et regulært kup på en åben mark med EU tilskud ved Agerskov. Så klart og tydeligt kan det siges.

Kuppet var dygtigt gennemført med mange forskellige virkemidler, herunder det store stunt med de 55 ”stemmeløse” Venstre-medlemmer i deres biler.

Oprørshæren fra Møgeltønder råder nu over Eilif Nielsen, Martin Iversen som borgmesterkandidat, Otto Lück, Susanne Linnet, Mogens Nielsen, Jens Møller, Hans Otto Sørensen, Kim Tygesen og endelig cirka 300 stk. stemmekvæg, hovedsagelig venstrefolk, som lige har købt et medlemskort dette forår. Endelig har man jo også de 55 ”stemmeløse” medlemmer fra Skærbæk.

Det ”rigtige” Venstre i Tønder råder over 12 byrådsmedlemmer, samt en dygtig borgmester og cirka 600 Venstre-medlemmer, som har været medlemmer mere end et par måneder.

Venstre er det største parti i Tønder, hvor vi har omkring 36.000 indbyggere. Kan det være rigtigt, at vi i Tønder skal lade os tyrannisere af dette sammenrend fra Møgeltønder, de udgør efter mine beregninger kun én procent af kommunens borgere.

Hvornår er nok, nok for de ”rigtige” Venstrefolk i Tønder?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce