Annonce
Billund

Hybel og Vesti i flerårigt samarbejde

Frederik Vesti kører femte afdeling af mesterskabet i sin Hybel beklædte racer søndag 31. august. Pressebillede
De lever i to forskellige verdener – er to forskellige generationer – men fælles for dem er iværksætteri, hårdt arbejde, drømme, engagement og ambitioner.

Filskov: Michael Mortensen, stifter og medejer af byggefirmaet Hybel og CASA - en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.

Racerkører Frederik Vesti, Filskov, 17 år gammel. Et stort jysk talent, som de bedste internationale race teams har kæmpet om at få i stald i 2019. Men valget blev truffet for længst. Vesti valgte i det tidlige forår at underskrive med verdens stærkeste junior team, Prema Powerteam.

Endnu et step op på vej mod den ultimative drøm – Formel 1.

Et step, der i særdeleshed blev muliggjort af Michael Mortensen og Hybel. Og et samarbejde, der nu fortsætter også i 2020. Et samarbejde ifølge Vesti af den slags, der er så rigtigt og stærkt, at det næsten er for godt til at være sandt.

- At mennesker vil satse på én og vise én den enorme tillid, som det er at modtage og forvalte andre menneskers penge – det er det absolut største. Jeg har de seneste par år fået ja fra mennesker og virksomheder, jeg kun turde drømme om. Jeg tror, jeg er ved at lære, at drømme skaber virkelighed, hvis man drømmer stort nok, siger Frederik Vesti i en pressemeddelelse.

Frederik Vesti kører femte afdeling af mesterskabet i sin Hybel beklædte racer søndag 31. august, når det går løs på legendariske Imola i Italien. Vesti fører i øjeblikket det europæiske regionale F3 serie med 55 points foran brasilianske Enzo Fittipaldi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Sønderjyske politikere måtte vælge pragmatisme før principper

Det hører til sjældenhederne, at embedsmænd udtaler sig skarpt og uden omsvøb. Men det gjorde han, direktøren på rådhuset. ”Fuldstændigt utilstedeligt” kaldte Stig Werner Isaksen udvidelsen af Tinglev-virksomheden N.T. Tømrer og Snedkerforretning. Det utilstedelige består ifølge den kommunale direktør i, at en anden direktør, virksomhedsejeren, har udvidet sit firmas fysiske rammer uden at sørge for de nødvendige tilladelser først. Ulovligheder skal selvfølgelig ikke accepteres. ”Med lov skal man land bygge”, som det står skrevet på indgangen til Københavns Byret. Og indlysende er det, at politikernes beslutning om – imod forvaltningens anbefalinger – at godkende Tinglev-virksomhedens udvidelse har nogle åbenlyst indbyggede problematikker. FOR HVILKET SVAR giver man det næste firma, der bryder reglerne lige så klokkeklart, som N.T. Tømrer og Snedkerforretning har gjort? Og hvordan vil den virksomhed, den direktør reagere, hvis embedsmændene også til den tid siger nej, og politikerne modsat nu holder fast i afgørelsen? Forskelsbehandling er blot et af de ord, der falder lige for. Som Stig Werner Isaksen formulerer det: - Jeg kan sagtens forstå politikernes beslutning, men jeg kunne bare ikke anbefale den. DET STOD PÅ ingen måde skrevet i embedsmands-manualerne, at det var den løsning, der blev konklusionen. Politikerne har i denne sag valgt den pragmatiske tilgang: Det ser ikke kønt ud; der er dog noget meget vigtigere på spil: Eller som den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, konstaterede: - For os handler det om arbejdspladser. Venstres Philip Tietje, der er formand for vækstudvalget for land og by, er på linje. Også han kunne se arbejdspladser forsvinde, hvis politikerne havde fulgt embedsmændenes anbefalinger. SKÅRET IND TIL benet: Politikerne valgte pragmatisme før principper. Arbejdspladser før overholdelse af regler. Naturligvis er politikerne fuldt ud bevidste om dilemmaerne, og de har formentlig godkendt udvidelsen af Tinglev-virksomheden med billeder på nethinden af de problemer, godkendelsen kan skabe for dem senere. Ingen af dem kunne bare have holdt til de konsekvenser, en fastholdelse af den administrative afvisning måske havde resulteret i. ”POLITIKERNE SKYLD I, at virksomhed må fyre”, var en konklusion, der kunne være taget på de sociale medier. Det er selvfølgelig noget sludder, for virksomheden har ikke fulgt reglerne, men den slags kan være svær at forklare over for dem, der af den grund måtte sige farvel til deres arbejdsplads. Politikerne var nødt til at godkende virksomhedens udvidelse på bagkant. Vel vidende at en lignende sag kan dukke op i deres indbakke en anden gang. Og hvad gør de så? GOD SØNDAG

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Annonce