Annonce
Varde

Hygge og socialt samvær kombineres med seriøs fodboldtræning

Der skal gøres noget ekstra for at unge ikke falder fra fodbold. Der gøres noget seriøst i Tistrup. PR-foto: Mette Sørensen
For første gang har foreningen HTS i samarbejde med DGI Sydvest arrangeret en fodboldcamp for de 12-15- årige. Det har givet nye muligheder og nogle af de unge er kommet fra Varde for at være med.
Annonce

Tistrup: Der er desværre en tendens til at de unge falder fra fodbolden, når de bliver teenagere og måske tager på efterskole. Den tendens vil man  meget gerne gøre noget ved i Tistrup. Derfor har boldklubben i år - udover den traditionelle fodboldskole for de 6-11 årige - arrangeret en fodboldcamp med overnatning.

Med 40 deltagere på campen synes arrangørerne, at det har været en succes. Fodboldskoleleder Mette Sørensen fra HTS har været med til at udvikle campen.

- De sidste par år har vi oplevet, at de ældste på fodboldskolen falder fra og derfor ville vi gerne prøve noget nyt, så der også var noget for dem i sommerferien.

Campen giver nye muligheder Deltagerne på campen har haft tre intense dage, hvor der har været meget fodboldtræning og spil, men der har også været mulighed for andre ting.

Selvom hyggearrangementerne har givet en ekstra dimension, så har det været vigtigt for HTS, at give de unge nogle intense fodbolddage med masser af træning på fodboldskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce