Annonce
forside

Hyldest. Gode nyheder til veteranerne

Efter flere års intensivt arbejde for at få veteransagen og ikke mindst den nationale flagdag på dagsordenen i Vejen Kommune, ser det nu ud til at der er lys forude.

Der arbejdes netop nu på et officielt arrangement, hvor Vejen Kommune bliver med-arrangør, hvilket må siges at være en fantastisk god nyhed.

Det har været en meget lang og meget ensom kamp, som kun Enhedslisten og et par modige Socialdemokrater i Vejen har villet støtte. En kamp der også indbefattede det store regionale veteranarrangement vi arrangerede på Rødding Højskole i august sidste år, hvor samtlige 22 kommuners kommunalbestyrelsesmedlemmer og alle regionsmedlemmer i Region Syd var inviteret sammen med veteraner, veteranforeninger samt veterankoordinatorer for at sætte fokus på vores udsendte og deres forhold.

Og nu kommer belønningen for det store arbejde langt om længe. Endelig får Veteranerne i Vejen Kommune den anerkendelse de fortjener.

Stort tillykke - til Veteranerne og til Vejen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce