Annonce
Aabenraa

Hyldest til Carsten på Lyreskovskolen

Annonce

Læserbrev: Hvor er jeg glad for, at jeg fik Carsten Andersen som klasselærer. Når vi har dansk, så underviser du os anderledes. Vi går i hallen, får motion med et smil på læben, og samtidig får man lært noget.

Du laver nogle gange sjov og pjatter lidt sammen med mig. Men når du synes, at det bliver for meget pjat, så skal jeg arbejde videre med det, jeg var i gang med.

Det er ikke altid, jeg lige hører efter hver gang. Så skælder du mig lidt ud, men alt kan heller ikke være perfekt. Der er mange, der kalder dig Kaffe Carsten, fordi hver gang du skal hente noget, kommer du tilbage med en kop kaffe.

Kaffe er ikke din eneste personlighed. F.eks. elsker du at løbe, du kan godt lide at se fodbold, du er god til at klippe, og du synes, det er sjovt selv at lave maden osv.

Da jeg første gang hørte, at vi ikke skulle have dig som klasselærer i 6. klasse, blev jeg rigtigt ked af det og fik en mærkelig følelse, fordi jeg har været vant til i tre år, at du var vores klasselærer.

Nu er det sådan, at jeg slet ikke skal have dig længere, og det gør mig trist ved tanken. Selvfølgelig vil jeg møde dig i fremtiden, fordi det er ikke sådan, at du flytter fra Lyreskovskolen.

Jeg kommer også til at savne dit selvskab og alle de gange, vi har givet et kram til hinanden, når jeg fik fri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce