Annonce
Kolding

Hyldest til Joni Mitchell med Tine Bruhn Group

På Godset vil Tine Bruhn fredag hylde og fortolke nogle af Joni Mitchells tidlige hits og de senere - mere jazzede - numre. De foregår fredag 24. maj. PR-foto
Annonce

Kolding: Jazz6000 fejrer den legendariske folk- og jazzsangerinde Joni Mitchell, der fyldte 75 år i 2018, lyder det i en pressemeddelelse.

På Godset vil Tine Bruhn fredag 24. maj kl. 20 hylde og fortolke nogle af Joni Mitchells tidlige hits og de senere - mere jazzede - numre. I sin fortolkning er kvintetten umiskendeligt inspireret af Herbie Hancoks The Joni Letters fra 2007, som på magisk vis formåede at indfange Mitchells helt enestående følsomhed og intensitet.

Den danskfødte jazzsangerinde Tine Bruhn, der er verdenskendt for sin englebløde stemme, har igennem de seneste 20 år skabt sig en imponerende karriere i USA og spillet på alverdens store jazzfestivaler og jazzklubber. Med sig på godset har hun Claus Waidtløw på saxofon, Magnus Hjort på klaver, Jesper Bodilsen på bas og Snorre Kirk på trommer. De fire musikere har alle bands i eget navn. Men denne aften finder de sammen i en musikalsk kærlighedserklæring til en af jazzens ikoniske kvinder.

Billetter til koncerten kan købes på www.Jazz6000.dk eller ved indgangen. Dørene åbnes kl. 19.30

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce