Annonce
Tønder

I Bredebro kan man give blomster hele døgnet rundt

Indehaver af Centrum Blomster i Bredebro, Annika Luff Jensen, har nu sørget for, at der kan handles blomster hele døgnet rundt. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Hos Centrum Blomster i Bredebro kan man nu købe blomster døgnet rundt. Et særligt område af butikken er tilgængeligt 24 timer i døgnet.

Bredebro: Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at have blomster med hjem til konen, kæresten eller ens gamle mor. I hvert fald ikke, hvis man bor i nærheden af Bredebro.

Her har Centrum Blomster og indehaver Annika Luff Jensen tænkt ud af boksen, og nu indrettet et rum i butikken, så der er adgang hele døgnet rundt.

- Det er noget, jeg har tænkt over gennem længere tid, men med coronaen, og det, at vi skal mindske kundekontakten mest muligt, var det oplagt at få planerne ført ud i livet, fortæller Annika Luff Jensen.

Hun har indrettet en "shop-i-shop" - et område med videoovervågning, og hvor der altså er fri adgang 24 timer.

- Det er gavekurve, sammenplantninger og buketter. Og så satser jeg på, at alle handler med ærlighed, og husker at betale for blomsterne med mobilepay, lyder det videre.

Tænker du også ud af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Testet i det små

Det nye tiltag med, at det skal være muligt at købe blomster hele døgnet rundt, har Annika Luff Jensen testet i det små, før hun tog skridtet og fik indrettet noget af butikken.

- Jeg har testet det ved at lade nogle ting stå udenfor hele døgnet i weekenden. Det har fungeret ok, og Bredebro er jo en lille by, så den slags kan godt lade sig gøre. Men nu var tiden inde til at gøre det på en måde, som også kan fungere i fremtiden, forklarer Annika Luff Jensen.

Annonce

Mange sender hilsen

Annika Luff Jensen er, som de fleste andre erhvervsdrivende, ramt af nedlukningen af landet. Men hun forsøger at bevare optimismen.

- Jeg har måttet sende en medarbejder hjem med lønkompensation, og også nogle løst ansatte. Så der er mig tilbage i butikken, og så mit bud, der bringer blomster ud.

Og netop buddet er der god brug for i de her dage.

- Jeg kan mærke en klar stigning i bestillingerne via Interflora, og jeg kan også se på de hilsener, som folk skriver på kortene, at det gør ondt, at man ikke kan besøge sine pårørende lige nu. Mange vælger så at sende en blomsterhilsen i stedet for, så det gavner mig. Men når det så er sagt, så kan jeg sagtens mærke, at tingene ikke er som de plejer, siger Annika Luff Jensen.

Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Musikeren Kasper Buch blev ramt af angst, men det forhindrer ham ikke i at gå på scenen: - Det handler om at blive ven med sin angst

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
EfB For abonnenter

Rodebutikken EfB fik en tiltrængt succesoplevelse: Odense Atletikstadion blev til Winfield Road

Varde For abonnenter

To bloddonorer på fire ben: Vidste du, at menneskets bedste ven redder hundeliv?

Esbjerg

Nettet koger: Se hvad 30 rasende og fortvivlede fans mener om EfB-balladen

Livsstil

Deres far blev ramt af et lyn: Torsdag løb sønnerne fra de fleste

Kolding

Ombejlede Asgreen blev hyldet efter succes-sæson: - Man skal huske at være god til at sige nej nogle gange

Haderslev For abonnenter

Bombetrusler: Der blev også skrevet en trussel mod Cliff Richard-koncerten på Gram Slot

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Tønder

Flere er vaccinerede: Nu skæres der i teststeders åbningstider

Sønderborg

Lokalt ejendomsselskab har købt sydalsisk kro: Planer om at bygge om

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Erhverv For abonnenter

Ford-forhandler med utraditionelt jobopslag: Ikke nemt at skaffe en mekaniker

Sydjylland For abonnenter

Lærere holder mund, når elever slår dem: - Det er voldsomt tabubelagt

Nordtyskland

Viruseksplosion: Pludselig er Flensborg blandt de mest smitteplagede byer i Tyskland

Annonce