Annonce
Debat

I DF holder man sammen

Annonce

Læserbrev: Medierne har travlt med at berette om, hvor dårligt det går for Dansk Folkeparti. Og baserer dette primært på meningsmålingerne, som nu i lang tid kun har bevæget sig i én retning. Men meningsmålingen giver ikke et korrekt billede af, hvordan det reelt går i Dansk Folkeparti.

Havde det været et hvert andet parti var ledelsen måske for længst blevet hængt til tørre af sine egne på grund af tabet i meningsmålingerne. Men sådan er det ikke i Dansk Folkeparti. Her holder man sammen, også omkring formanden. Så selvom medierne prøver at slå kiler ind, og der er enkelte DF-byrådsmedlemmer, som har udskiftet partikortet, fordi de måske tror, de herved har en større chanc for at blive genvalgt ved regions- og kommunalvalget i 2021. Så siger det måske mere om disse byrådspolitikere - dem selv, end om Dansk Folkepartis indre styrke og sammenhold. Et stort flertal af medlemmerne i Dansk Folkeparti bakker op omkring partiet og formanden, det er min klare fornemmelse.

Dette skyldes, at Dansk Folkeparti har et ganske særligt dna, som gør, at jo mere pres, der kommer udefra, jo stærkere bliver sammenholdet. Ellers havde der ikke i næsten 25 år været kraft og styrke til at modstå de historiske partier og Socialdemokratiets naive holdning til indvandrings- og migrationsproblematikken. Hvor man med ord som "i bliver aldrig stuerene" forsøgte at nødgøre det, som partiet stod for.

Så selv om Socialdemokratiet nu for en stund har taget den indvandrerskeptiske kappe på, så ved kernen af støtter og medlemmerne i Dansk Folkeparti, at den holder ikke i længden på Socialdemokratiets skuldre.

De seneste 12 måneder har jo bekræftet de bange anelser, hvor flere og flere "migrationsstramninger" er blevet lempet med De Radikales støtte. Derfor vedbliver Dansk Folkeparti at være den eneste sande garant for den sunde skepsis overfor indvandringen og uhæmmet migration, og at der fortsat er råd til god omsorg for vore ældre medborgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Hver femte turist ønsker mere afstand

Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Annonce