Annonce
Kolding

I Kolding kan man nu klikke sig ind til meningsfulde samtaler og fællesskab

Kommunen giver borgerne mulighed for at bruge platformen Online Befriender - som trods navnet er et dansk online mødested, hvor man kan få en fornuftig snak, når det passer. Frivillige og brugere opfordres til at melde sig.

Kolding: Med et nyt digitalt mødested vil Kolding Kommune give borgere, der føler sig ensomme, en mulighed for at få kontakt med andre.

Det nye tilbud, der hedder Online Befriender, er en dansk-udviklet social platform, der gør det muligt at danne sociale kontakter gennem personlige videoopkald, hvor man får mulighed for at snakke om ens interesser.

I Danmark lanceres og udbydes Online Befriender af en række danske kommuner i samarbejde med blandt andet frivillige foreninger.

- Jeg er glad for, at Kolding Kommune nu har et tilbud, hvor borgerne kan få hjælp til at tale med andre, lige præcis når behovet opstår, uafhængig af tid og sted. Det er ikke alle, der er i en situation, hvor familie, venner eller andre former for netværk lige kan være til stede, siger Seniorudvalgsformand Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

Platformen Online Befriender er for mennesker, der gerne vil have flere kontakter, relationer og meningsfulde samtaler - enten som bruger - eller som frivillig, der vil dele ud af sit overskud.

Annonce

Frivillige tager et lille kursus

I Kolding Kommune håber man, at mange - både frivillige og andre brugere - vil gøre brug af platformen. Man logger sig på, når man har tid og lyst - og mødes af frivillige samtalepartnere, der har bestået et lille internetkursus for at blive certificeret som frivillig.

Hvis man vil være bruger eller frivillig, sender man en mail og får herefter en kode, så man er klar til at oprette en profil.

Mailadressen for brugere er: Bliv-bruger-kolding@connec.dk

Mailadressen for frivillige er: Bliv-frivillig-kolding@connec.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce