Annonce
Navne

I praktik som journalist

Yassitha Babiram er i denne uge i praktik som journalist hos Mediehuset Grindsted. Foto: Anne Sofie Skødebjerg Kristensen
Yassitha Babiram er i denne uge i praktik som journalist hos Mediehuset Grindsted.
Annonce

Grindsted: I denne uge er Yassitha Babiram erhvervspraktikant hos Mediehuset i Grindsted, hvor hun skal hjælpe med at skrive til de JydskeVestkysten, Vejle Amts Folkeblad, Ugeavisen Grindsted og Billund Ugeavis.

Yassitha er 14 år gammel, og hendes forældre kommer oprindeligt fra Sri Lanka, men selv er hun opvokset i Danmark.

Hun går normalt i 8. klasse på Lynghedeskolen i Grindsted, men i denne uge prøver hun livet som journalist.

Hun har fået interesse for journalistik ved, at hun selv læser mange nyheder, hvor det mest læste emne er krimi, men også igennem de mange dansktimer, hvor hovedemnet var journalistik.

Hun har også igennem skolen været med til at skrive nogle artikler. For eksempel har hun skrevet en artikel fra Sydtoftens Plejecenter, hvor hun fik lov til at interviewe en af centerets beboere og høre om deres liv og opvækst.

Siden hun har stor interesse for journalistik, har hun derfor valgt at komme i praktik som journalist og lære noget mere om faget.

I hendes fritid, når hun ikke sidder og læser de seneste nyheder, kan hun godt lide at bage og lave mad. Tirsdag aften går hun derfor til madkundskab på Lynghedeskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce