Annonce
Tønder

I top hos turister: Skærbækcentret er 'Travelers choice'

Centerleder Søren Hansen fra Skærbækcentret er glad og stolt over anerkendelsen. Det betyder noget at behandle gæsterne godt, konstaterer han. Arkivfoto: Mads Grinderslev
Skærbækcentret er blevet udnævnt som 'Traveler`s Choice 2021" hos den verdensomspændende rejseportal Tripadvisor.

Skærbæk: I Skærbækcentret har de lidt ekstra at være stolte over i denne tid. For selvom coronaen har taget hårdt på personalet i centret med den langvarige nedlukning, så kan Skærbækcentret nu glæde sig over at være kommet i godt selskab. Centret har nemlig modtaget "Traveler`s Choice 2021” fra den verdensomspændende rejseportal, Tripadvisor. Udmærkelsen gives til de hoteller rundt omkring i verden, der placerer sig blandt de 10 procent bedste bedømte hoteller i forhold til gæsternes anmeldelser.

- Det betyder virkelig meget. Mund-til-mund metoden er noget at det bedste, når der skal tiltrækkes gæster. Og ud over, at det er det bedste, er det tilmed også det billigste, konstaterer centerchef i Skærbækcentret, Søren Hansen.

Men prisen og anerkendelsen kommer ikke af ingenting. Der er både opmærksomhed og fokus på at give gæsterne den bedste oplevelse, når de kommer i centret.

Annonce

- Vi gør meget ud af at dyrke det gode værtsskab, og vi træner meget. Og så er det da dejligt, at det udmønter sig i en anerkendelse som denne. Det gør en forskel, for vi ved, at der er mange, der går ind og tjekker på de sider, når de skal vælge. Og det gør jeg da også selv, siger Søren Hansen videre.

Fuldt booket i juli

Og noget må Skærbækcentret gøre rigtigt, for lige nu ser de ind i en juli måned, hvor der er fuldt booket i de nu i alt 100 feriehytter, som Skærbækcentret råder over, efter at 13 nye kommer til meget snart.

- Det er lidt usædvanligt, at vi har fuldt booket i juli allerede nu, og at det er danskere, der har booket. Vi plejer at have en del hollændere, men de kan ikke rejse hertil, forklarer han.

At centret har så mange danske gæster tager udspring i sidste år, hvor coronaen også spillede den almindelige turist et puds.

- Sidste år lavede vi en del markedsføring over for danske gæster, og vi fik også mange danske gæster. Vi kan se, at mange af dem, der også har booket i år, det er gengangere, så noget må vi have gjort rigtigt, siger Søren Hansen.


Sidste år lavede vi en del markedsføring over for danske gæster, og vi fik også mange danske gæster. Vi kan se, at mange af dem, der også har booket i år, det er gengangere, så noget må vi have gjort rigtigt

Søren Hansen, Skærbækcentret


I juni måned er der stadig ledig kapacitet i Skærbækcentret, så Søren Hansen håber, at en pris som Traveler`s Choice kan være med til at skabe lidt opmærksomhed, så flere vil kigge mod Skærbækcentret allerede i juni.

- Efter et rigtig træls år med corona, hvor vi har ligget helt brak, så er det dejligt, når vi igen kan se fremad, siger Søren Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce