Annonce
Haderslev

I vognsamlingen kan man også blæse sæbebobler

Det er sjovt at blæse sæbebobler. Det er én af de aktiviteter, man kan være med til, når der onsdag for tredje og sidste gang i år er familieaften på Slesvigske Vognsamling. Foto: Inge Rogat Møller
Der inviteres onsdag til sommerens tredje og sidste familieaften. Aktiviteter for hele familien står på programmet.

Haderslev: Der er noget forrygende ved sæbebobler, for uanset alder fascinerer boblernes størrelse og mærkelige former. Nu får alle mulighed for at blæse sæbebobler og få mange andre oplevelser, når Slesvigske Vognsamling og Historie Haderslev onsdag 24. juli inviterer til den tredje og sidste af sommerens familieaftener ved samlingen på Simmerstedvej 1 i Haderslev.

Klokken 19 åbner Haderslevs folkedansere arrangementet, og derefter går en tryllekunstner på med et show for hele familien. Fra klokken 20 kan de fremmødte høre om Slesvigske Vognsamlings historiske værksted og hvilke projekter, de frivillige har gang i - og herunder blandt andet se den fruevogn fra 1300-tallet, som var med i DRs "Historien om Danmark".

Hele aftenen vil der ud over de mange spændende hestevogne være sæbebobler, ballondyr, flødebollekast, hestevognskørsel, historisk legeplads, pandekage over bål, salg af pølser, øl, kaffe, kage samt salgsboder med gedigne håndværk.

Der er gratis adgang til arrangementet.

Annonce
Alt til kørehesten kan opleves i Slesvigske Vognsamling, der åbner dørene til et hyggelig familieaften, hvor der også bliver mulighed for at gå på opdagelse i samlingen. Foto: Inge Rogat Møller
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce