Annonce
Billund

Ib efter møde med Heunicke: Jeg håber, vi får gang i både skoler og erhvervsliv

Ib Kristensen (V), borgmester, Billund Kommune, håber efter mandagens møde med blandt andre sundhedsminister Magnus Heunicke, at en åbning er lige om hjørnet. Arkivfoto
Borgmester Ib Kristensen (V) mener, at butikkerne virkeligt trænger til at kunne åbne.
Annonce

Billund: Bare vi snart får gang i skolerne.

Sådan lyder det fra Billunds borgmester, Ib Kristensen (V), som mandag formiddag deltog i et møde mellem  landets borgmestre og sundhedsminister Magnus Heunicke (S), justitsminister Nick Hækkerup (S), børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) og uddannelses- og forskningsminister Ane Halsbo Jørgensen (S).


Butikkerne trænger virkelig til at at få lov til at åbne.

Borgmester Ib Kristensen (V)


- Vi hørte mest om testning og smitteopsporing og om, at vi skal til at teste endnu mere end det, vi allerede gør i dag i daginstitutioner og på skoler. Vi har det sådan, at de skal bare sige til, så skal vi nok være klar. Jeg håber meget, at vi snart får gang i både skolerne og ungdomsuddannelserne, siger han efter mødet.

Annonce

Småt og helt lokalt

Her kom det også frem, at ikke alle kommuner skal regne med, at de kan lukke op.

- Det bliver småt og etapevis og måske helt ned på lokalt plan, siger Ib Kristensen, der satser på, at en åbning af erhvervsliv og detailhandel også er meget tæt på.

- Butikkerne trænger virkelig til at at få lov til at åbne. Når det sker, har vi alle en opgave med at vænne os til igen at handle hos dem. Gør vi ikke det, så uddør vores bymidter totalt, forudser Ib Kristensen, som også forestiller sig, at Billund Kommune skal træde til med noget hjælp til handelsforeningerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Efter 37 år: Bjarne lukker Tøj og Sport

Annonce