Annonce
Kolding

IBA-studerende gik over åen efter inspiration

Mie Brask Kunak (tv) og Natasha Møller Hansen fra IBA gæster SDU for at høre om iværksætteri. Foto: Tina Højrup Kjær
Annonce

Kolding: Der var iværksætteri på programmet, da 18 studerende og deres undervisere fra IBA forleden gik over åen til SDU for at deltage i en Tankestrøm Iværksætterworkshop. Workshoppen havde fokus på idéudvikling, og der var oplæg om blandt andet økonomi og netværk.

- Når man hører de her oplæg, så tænker man: ”Nu er jeg klar på at lave noget. Nu skal jeg ud. Jeg skal have fundet mit netværk. Jeg skal have startet noget. Jeg skal have lavet nogle produkter, siger Natasha Møller Hansen, der læser multimediedesign på IBA.

Hun bakkes op af studiekammeraten Mie Brask Kunak.

- Jeg har allerede et stort netværk og er ikke bange for at bruge det, men jeg synes, det er fedt, at man får det ind hele tiden. Altså, hvad ens netværk kan rykke for én, siger Mie Brask Kunak i en pressemeddelelse fra SDU.

Samarbejdet i campusområdet omfatter også blandt andet to årlige møder, hvor studerende fra Designskolen, IBA og SDU kan møde virksomheder til en form for jobdating. Herudover har Designskolen og SDU tradition for at samarbejde om forskning, og IBC har studerende fra SDU på besøg til innoationscamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce