Annonce
Kultur

Iben og Per er klar til nye duetter

Iben Silberg, der har været med til at stifte Opera på Grænsen, står over for en helt ny udfordring, når hun i juni skal synge H.P. Hanssen-datter Ingeborg Refslund Poulsens parti i den nyskrevne opera Grænsemageren. Foto: Timo Battefeld
For tredje år i træk inviterer Opera på Grænsen til nytårskoncert på Folkehjem. Sopranen Iben Silberg garanterer et varieret program.

Aabenraa: Da Opera på Grænsen i januar 2018 for første gang i flere år bød på nytårskoncert på Folkehjem, var det håbet, at det kunne blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

Foreløbig er det lykkedes. På søndag den 12. januar er sopranen Iben Silberg og tenoren Per Jellum for tredje år i træk klar til at underholde med sang og anekdoter, ligesom publikum også selv bliver sat i sving med et par sange fra højskolesangbogen.

- Vi lover, at det bliver en festlig, rørende, sjov og stemningsfuld nytårskoncert, siger Iben Silberg og fortæller, at programmet vil byde på arier og duetter fra operaer af blandt andre Bizet og Puccini, men der vil også være lidt lettere ting som numre fra musicalen "Annie Get Your Gun" og operetten "Blomsten fra Hawaii".

- Vi vil også synge sange og lieder af blandt andre Kurt Weill og Evert Taube, så der er noget for enhver smag, siger Iben Silberg.

Sammen med Jellum bliver hun igen akkompagneret af pianisten Julia Tabakova, der undervejs spiller et par solonumre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

QUIZ: Hvad ved du om mors dag?

Annonce