Annoncørbetalt indhold

Idéer til underholdning i sommerferien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om ganske få uger tager rigtig mange af os danskere hul på en længe ventet sommerferie. Ferieplanerne kan se vidt forskellige ud fra person til person, men fælles for de fleste er, at de glæder sig.

Har du ikke planlagt en tur til Tyrkiet, Spanien, Frankrig eller en helt fjerde sydlig destination, så skal du ikke opgive håbet om en underholdende sommerferie. Man kan nemlig sagtens opnå maksimal afslapning og underholdning, selvom man ikke skal ud at rejse. Dette kommer vi med nogle idéer til i dette skriv.

Annonce

#1 Oplev nogle af de store sportsbegivenheder

Det er en kendsgerning, at rigtig mange af de store sportsligaer inden for bl.a. fodbold og håndbold holder sommerpause. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan opleve sport i sommerferien.

Er du f.eks. til cykling, så kan du med rette glæde dig til at se Tour de France, som starter d. 1. juli og slutter igen d. 24. juli. Noget af det helt særlige ved dette års Tour de France er, at første etape skal køres i København. Du har derfor rig mulighed for at opleve nogle af verdens største cykelstjerner på tæt hold. Du kan sågar oddse på, hvem der vinder Tour de France. Du kan oddse online, hvor du tilmed kan indløse en Bet365 bonuskode.

Ligeledes starter en ny sæson af 3F Superliga og NordicBet Liga i sommerferien. Er du derfor til dansk fodbold, kan du godt begynde at glæde dig til.

#2 Læg puslespil

Er det vigtigt for dig at komme helt ned i gear i sommerferien, så kan du med fordel købe et puslespil eller to med f.eks. 500 eller 1.000 brikker, alt efter hvor dygtig en puslespilslægger du er. Fordyber du dig i dine puslespil, så kan du glemme alt om tid og sted for en stund, hvilket kan være rart, når man holder ferie og gerne vil slappe maksimalt af.

#3 Gå i gang med en ny tv-serie

Sommerferien kan også være en god anledning til at starte på en ny tv-serie. Der bliver hele tiden produceret og lanceret nye tv-serier fra både ind- og udland, så der er masser af serier at gå i gang med. Af populære danske serier kan det f.eks. være oplagt at gå i gang med Kastanjemanden, Anna Pihl, Rain, Borgen eller Forbrydelsen.

#4 Blog om dine hobbies

Er du dedikeret til en eller flere hobbies, og er du tilmed god til at formulere dig på skrift, så kan du overveje at blogge om nogle af dine hobbies. Der findes jo ikke noget bedre end at dele sin passion med andre, vel? Du kan starte en blog helt gratis i dag, så hvad venter du på?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.