Annonce
Esbjerg

Idræt om Dagen-instruktør i Gørding fik Månedens Skulderklap

Filialchef Søren Mauritsen Nielsen fra Sydbank Bramming uddelte mandag Månedens Skulderklap til gymnastikinstruktør Sonja Andresen, der i syv år har stået for Idræt om dagen i Gørding. Foto: Kåre Welinder
Instruktør Sonja Andresen fra Idræt om Dagen i Gørding blev mandag tildelt Månedens Skulderklap i Gørding Idræts- og Kulturcenter.

Gørding: Omkring 40 personer var mandag formiddag i fuld gang med gymnastikken, da filialchef hos Sydbank i Bramming, Søren Mauritsen Nielsen, brød ind midt i musikken for at bede om ordet.

Årsagen var, at han sammen med JydskeVestkysten skulle uddele Månedens Skulderklap, der flere gange årligt gives til personer, der lokalt gør et stort stykke frivilligt, ulønnet arbejde. Og det må man sige, gymnastikinstruktør Sonja Andresen fra Idræt om Dagen i Gørding gør. Og som hun har gjort i alle de syv år, hun har stået for gymnastikken fra klokken 9-11 mandag formiddag.

Da Søren Mauritsen Nielsen kom ind i den lille gymnastiksal vidste de fleste deltagere formentlig, hvad der skulle ske, men ikke Sonja Andresen, der flittig som altid var ved at gøre musikken klar til næste øvelse.

Flittig og velforberedt er også nogle af de kendetegn, der går igen i nomineringen af Sonja Andresen, og det var også nogle af de egenskaber, Søren Mauritsen Nielsen lagde vægt på i sin tale til en rørt Sonja Andresen, der var glad for påskønnelsen fra Idræt om dagen-deltagerne.

Månedens Skulderklap

I 2019 uddeler Sydbank i Bramming og JydskeVestkysten Månedens Skulderklap til personer i den gamle Bramming Kommune, som yder et stort, frivilligt arbejde. Det kan være arbejde i foreningsregi eller frivilligt arbejde i mange andre sammenhænge, og alle kan komme med forslag til kandidater til månedens skulderklap.

Kender du en, der fortjener et skulderklap, så send dit forslag til redaktion.ribe@jv.dk - mærket månedens skulderklap.

Vellidt af alle

- Sonja er altid glad, veloplagt, kreativ, inspirerende, seriøs og velforberedt i alle de år, hun har været gymnastikinstruktør for idræt om dagen i Gørding, sagde Søren Mauritsen Nielsen, mens deltagerne havde slået ring om deres instruktør.

- Sonja er også utrolig dygtig til at have nye øvelser med, der passer til alle i programmet, og hun er altid velforberedt med musik og redskaber, inden deltagerne kommer. Sonja er vellidt af alle og fortjener om nogen dette skulderklap. Alle håber hun vil fortsætte med at være instruktør mange år endnu, sagde Søren Mauritsen Nielsen til den overraskede modtager af skulderklappet.

- Det anede jeg ingenting om. Det var godt nok en overraskelse, sagde Sonja Andresen, mens deltagerne gav hende en fortjent klapsalve.

- Det er dejligt at få sådan en anerkendelse. Så bliver vokser man lige lidt, sagde hun, inden musikken igen satte i gang for de 40 deltagere i Gørding.

Med Månedens Skulderklap følger et diplom og en check på 1500 kroner.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Tøjsælger, lærer og fodboldstjerne: Røde Thies fra EfB er død

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Vejen For abonnenter

20-årige Mathilde var halvanden time fra at dø: Nu er hun tjener med en halv arm

Tyskland

Tyskland går til valg: De unge må vente på den store omvæltning

Aabenraa

Bil bragede ind i traktor: Promillen var over det tilladte

Danmark

Gigantisk donation: Lego Fonden giver en milliard kroner til covid-19-ramte børn

Vejen For abonnenter

Nadja vejede 186 kilo og fandt trøst i mad: - Folk så overhovedet ikke mig, de så bare min krop som et problem, der skulle ordnes

Team Esbjerg

Tidligere Team Esbjerg-målvogter er ikke i tvivl: De skal kunne vinde over Buducnost

Danmark

Dall: Pludselig er de socialdemokratiske ministre blevet meget bevidste om at tale om 'skatteydernes kroner'

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Haderslev For abonnenter

Mor og datter stiller op til valget som debutanter: - Vi er rå og nye

Debat For abonnenter

Kommentar: De Konservative og Nye Borgerlige er tæt på at sikre LA-viceborgmesters plads i byrådet

Billund

Sjællandsk tophold snuppede to point i Grindsted: - Vi tabte til et smartere hold

Annonce